Obchodné riadenie

Čo zavolať do školy

Čo zavolať do školy

Video: Žáci 4. třídy našli u školy injekční stříkačku, ukázkově zavolali policii 2024, Júl

Video: Žáci 4. třídy našli u školy injekční stříkačku, ukázkově zavolali policii 2024, Júl
Anonim

V Moskve a ďalších veľkých mestách Ruska existuje veľa verejných a súkromných škôl, všeobecných i špeciálnych, alebo ponúkajúcich štúdium angličtiny, hudby alebo dokonca akrobacie. Ako prinútiť školu hovoriť? Ako sa líši od celkovej hmotnosti? Poďte s pôvodným menom.

Image

Návod na použitie

1

Vývoj názvu spoločnosti, inštitúcie alebo produktu (pomenovanie) je služba poskytovaná odborníkmi s jazykovými vzdelávacími alebo reklamnými agentúrami. Zdá sa, že prísť s dobrým „predajným“ názvom vašich služieb alebo produktov je ľahké, ale nie vždy tomu tak je. Mnohí sa obracajú na odborníkov, ktorí budú vykonávať prieskum trhu, určia, čo môže byť vaša služba alebo produkt nazvané, otestovať niekoľko mien na cieľovej skupine a až potom o tom rozhodne úplne. Ak potrebujete pomenovať školu, je najlepšie obrátiť sa na odborníkov, pretože konkurencia na trhu so vzdelávacími službami je veľká a názov je súčasťou image školy, jej značky.

2

Dobré pomenovanie môže byť drahé - od 15 000 rubľov. Ak sa sami rozhodnete pre názov školy, použite algoritmus vývoja mien, ktorý neumers používajú:

1. rozhodovať o type vzdelávacích služieb, ktoré plánujete poskytovať;

2. Rozhodnite o cieľovom publiku;

3. prísť s niekoľkými menami, ktoré by odrážali podstatu vzdelávacích služieb, ktoré vaša škola poskytuje a ktoré by sa vám páčili a zapamätali si cieľové publikum;

4. skontrolujte vyhľadávače - existuje vo vašom meste škola s takýmito menami?

5. Ak máte príležitosť, vyzvite predstaviteľov svojej cieľovej skupiny, aby vyhodnotili mená, s ktorými ste prišli, a zohľadnili ich názory, vyberte jedno konkrétne meno.

3

Samotné pôvodné meno vám nepomôže prilákať davy zákazníkov do vašej školy, ale vždy bude počuť školu s menom, ktorá je dobre zapamätaná a vyvoláva pozitívne emócie. Názov by preto nemal byť anonymný alebo podobný iným. Škola by však nemala dostať príliš chytľavé mená: škola však nie je kaviarňou.

4

Názov by mal odrážať to, čo robíte, inými slovami, aké služby poskytujete. Jedno meno je samozrejme vhodné pre športovú školu a špecializované lingvistické je úplne iné. Názov by mal súvisieť s typom služieb poskytovaných školou.

5

K dispozícii sú školy pre deti, mládež a dospelých. Prvé všeobecné vzdelanie stredné. Takúto školu samozrejme nezvolí dieťa, ale jej rodičia. Preto by si mal meno zapamätať. Rodičia sa, samozrejme, líšia, pokiaľ ide o náročnosť a prosperitu. Elitná škola sa nazýva lepšie chytľavejšia, zdôrazňuje jej elitárstvo. Bežný, lacný, aj keď veľmi dobrý, by ste to naopak nemali nazvať príliš chytľavým, pretože niektorí rodičia si to môžu zamieňať za elitného a myslia si, že nebudú schopní zaplatiť za vzdelanie dieťaťa v ňom.

6

Existuje mnoho typov škôl pre tínedžerov. Sú to lýcea, športové školy a umelecké školy. Dospievajúci si spravidla vyberie školu so svojimi rodičmi, preto by meno malo byť „rodina“. Okrem toho by mala odrážať špecifiká školy. To je približne prípad dospelých škôl - mala by sa nazývať škola podnikania, učenia sa romantických jazykov alebo marketingu, aby sa potenciálny klient nezavádzal o službách, ktoré sa mu poskytujú.

Odporúčaná