nepopulárne

Ako pomenovať LLP

Ako pomenovať LLP
Anonim

Jednou z prvých etáp vytvorenia nového partnerstva s ručením obmedzeným (LLP) je pomenovanie - výber názvu novej spoločnosti. Nie je to ľahká úloha a existujú firmy a špecialisti, pre ktorých sa toto povolanie stalo. Pre niekoľko desiatok tisíc rubľov môžete pre tieto mená získať niekoľko možností. Môžete sa však pokúsiť získať odpoveď na otázku, ako sami pomenovať LLP.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si meno, ktoré evokuje neutrálne alebo iba pozitívne emócie. Môže byť zameraná na cieľové publikum, s ktorým budete pracovať. Napríklad, keď organizujete internetovú kaviareň alebo klub, v názve sa dajú hrať bežne používané sieťové podmienky a dokonca aj slávne memy.

2

Najjednoduchším, ale nie najúspešnejším riešením je pomenovanie spoločnosti podľa vášho priezviska alebo mena najbližšieho príbuzného. Ak budete niekedy chcieť svoje podnikanie predať, bude to vážna prekážka. Okrem toho môžu byť niektorí klienti alebo zákazníci podvedome vystrašení vlastným menom v názve vašej spoločnosti, ak má negatívny vzťah k osobným vzťahom. Pokúste sa poraziť prvé slabiky krstného mena alebo priezviska, niekoľko mien. Zvukové kombinácie môžu byť pre zvedavé ucho neutrálne, ale pre vás drahé a zmysluplné. Spoločnosti, ktoré sa špecializujú na predaj tovaru pre deti, však môžu vo svojich názvoch použiť kratšie názvy.

3

Nie je to zlé a kupujúci a spotrebitelia ich vnímajú vždy pozitívne, názov, ktorý odráža typ činnosti vašej spoločnosti a súvisí s ňou. Je však lepšie, aby bol krátky a pozostával z maximálne dvoch alebo troch slov. Spoločnosť, ktorá predáva alebo vyrába športové potreby, lekárske podniky a lekárne, je tiež lepšie pomenovať, aby z názvu okamžite vyplynulo, že súvisí so športom alebo zdravotnou starostlivosťou.

4

Vykonajte analýzu mien, ktoré majú konkurenčné podniky. Upozorňujeme, že názov programu celoživotného vzdelávania, ktorý vyberiete, musí byť originálny a lepší, ak je stručný a nezabudnuteľný. Skontrolujte, či je vybrané meno vnímané rozhovorom s niekoľkými desiatkami ľudí. Zvážte želania potenciálnych zákazníkov. Zostaňte na tej, ktorá osloví viac respondentov.

Generátor mien

Odporúčaná