Obchodné riadenie

Ako navrhnúť obchod s bielizňou

Ako navrhnúť obchod s bielizňou

Video: 10 skvelých drevárskych nástrojov, ktoré musíte vidieť 2021 # 5 2024, Júl

Video: 10 skvelých drevárskych nástrojov, ktoré musíte vidieť 2021 # 5 2024, Júl
Anonim

Spodné prádlo pre mnoho žien je jedným z najžiadanejších a najpríjemnejších nákupov. Preto by návšteva takéhoto obchodu mala byť dobrým spôsobom, ako rozveseliť a potešiť klienta elegantnou novou vecou. Dizajn spodného prádla zohráva pri dosahovaní tohto cieľa dôležitú úlohu.

Image

Budete potrebovať

  • - obchodné vybavenie;

  • - zrkadlá;

  • - chladič s vodou;

  • - figuríny;

  • - príslušenstvo;

  • - ozdobné prvky;

  • - koberec;

  • - pohovka;

  • - roh na obuv;

  • - vlhké obrúsky.

Návod na použitie

1

Mysli na obliekanie. Tradičné používanie figurín je úplne bežné. Pokúste sa nájsť viac kreatívnych riešení. Napríklad vytvorte atmosféru starého budoáru: dajte elegantný toaletný stolík so zrkadlom, osmanským, položte figurínu do spodnej bielizne a luxusného peignoiru a rozložte ďalšie súpravy ľanu, akoby ste ju náhodne rozptýlili hosteskou.

2

Pri výbere dizajnu obchodu dávajte prednosť zdržanlivosti, sofistikovanosti a pastelovým farbám. Prebytky vo forme chytľavých doplnkov, svetlých farieb a sofistikovaných povrchových úprav odvedú kupujúcich len ďalej.

3

Vyberte si správne obchodné vybavenie. Praktické konzoly a vešiaky vždy zvyšujú predaj v porovnaní s policami. Nepatria sem uzavreté vitríny, ktoré sa už dlho považujú za neúčinné pre obchod s odevmi. Ľahké nákupné koše umiestnite pri vchode, do ktorého môžu kupujúci naskladať vybrané súpravy.

4

Zvláštnu pozornosť venujte vybavovaniu miestností. Mali by byť pevne uzavreté, mať dobré zrkadlá a správne osvetlenie. Vybavte si miestnosť na zavesenie dostatočným množstvom vešiakov a políc, vložte čistý koberec, topánku a vlhké obrúsky. Eliminujte príliš jasné svetlo, čo zvýrazní nedostatky postavy potenciálneho zákazníka. Správne navrhnutá montážna miestnosť pomôže výrazne zvýšiť predaj.

5

Pomocou zrkadiel a svetlých farieb vo dekorácii vizuálne zväčšite priestor obchodu. Takáto jednoduchá technika pomôže vytvoriť dojem veľkého množstva tovaru a tiež pomôže zákazníkom vyhnúť sa pocitu vytlačenia.

6

Do obchodnej zóny vložte pohodlné pohovky, rozvrhnite časopisy a nainštalujte vodný chladič. Kupujúcich často sprevádzajú deti a spoločníci, ktorí môžu oddychovať a neponáhľať sa s klientom.

Užitočné rady

Pomysli na osvetlenie. V oblasti predaja by malo byť svetlo dostatočne jasné, aby zákazníci mohli starostlivo zvážiť všetky podrobnosti.

dekorácia bielizne

Odporúčaná