ostatné

Ako zariadiť nákupný pavilón

Ako zariadiť nákupný pavilón

Video: Zariaďujem si novú IZBU ! 2024, Júl

Video: Zariaďujem si novú IZBU ! 2024, Júl
Anonim

Ak vážne uvažujete o otvorení vlastného malého obchodného podniku, mali by ste si najprv vybrať miesto pre svoju maloobchodnú sieť. Spočiatku nie je potrebné prenajímať alebo dokonca nadobúdať významné obchodné priestory ako nehnuteľnosť, stačí obchodný pavilón. Ak chcete zariadiť takúto zásuvku, musíte prejsť celým radom schválení.

Image

Návod na použitie

1

Najprv zistite, aká bude právna forma vášho podnikania. Môže to byť individuálny podnik (IP) alebo právnická osoba, napríklad spoločnosť s ručením obmedzeným (LLC). Ak chcete pochopiť nevýhody a výhody jednej alebo druhej formy, obráťte sa na kvalifikovaného právnika.

2

Po konečnom rozhodnutí a výbere právnej formy zaregistrujte spoločnosť spôsobom predpísaným zákonom. Zjednodušeným postupom je registrácia jednotlivého podniku. Ak to chcete urobiť, musíte sa obrátiť na daňový úrad v mieste svojho bydliska a predložiť potrebné dokumenty, ktoré sa posúdia do jedného týždňa.

3

Vyberte si daňový systém, ktorý vám vyhovuje. Registrujte sa so štátnou štatistikou a súvisiacimi fondmi. Ak plánujete obchodovať s licencovanými produktmi vo svojom budúcom pavilóne, nezabudnite získať povolenie od licenčnej komory.

4

Nájdite miesto zásuvky. V ideálnom prípade by mala byť umiestnená na dosť preplnenom mieste, pokiaľ možno v blízkosti dopravných tokov. Majte na pamäti, že máte možnosť využiť hotový obchod alebo si objednať pavilón podľa svojich predstáv o budúcom obchodnom podniku.

5

Ak máte v úmysle použiť už zriadený stacionárny pavilón na základe prenájmu alebo kúpy, pozorne si prečítajte dokumenty, ktoré vám poskytne prenajímateľ (predávajúci). V prípade potreby vyhľadajte právne poradenstvo. Inak môžete uzavrieť zmluvu s osobou, ktorá na ňu nemá nárok, čo nevyhnutne povedie k stratám, stratám času a ukončeniu neoprávnenej zmluvy.

6

Po overení právnej čistoty transakcie na účely uzavretia nájmu alebo kúpnej zmluvy dokončite prevod pavilónu na použitie (majetok). Ak chcete, môžete transakciu potvrdiť u notárskej verejnosti. Po uzavretí zmluvy a zaregistrovaní vlastníckeho práva môžete začať vykonávať činnosti svojej obchodnej spoločnosti v plnom rozsahu.

Odporúčaná