ostatné

Ako vyrobiť lekáreň

Obsah:

Ako vyrobiť lekáreň

Video: Bozia lekaren 7 Repik lekarsky krcove zily a bercove vredy 2018 2024, Júl

Video: Bozia lekaren 7 Repik lekarsky krcove zily a bercove vredy 2018 2024, Júl
Anonim

Ak sa obraz zubu alebo veľkého nafukovacieho oka pozerá na okoloidúcich z okna lekárne, priťahuje pozornosť, ale neprináša túžbu navštíviť takúto lekáreň. Ako správne vystaviť lekárenskú vitrínu? V tejto oblasti existuje niekoľko pravidiel a odporúčaní.

Image

Pravidlá výkladu lekárne

Pri prezentácii lekárne by ste mali dodržiavať niekoľko pravidiel. Najprv sa musíte spoľahnúť na to, že kupujúci vykoná impulzívne nákupy. Tí ľudia, ktorí potrebujú nejaký liek, si ho kúpia tak či onak, bez ohľadu na obväz okna.

Ak chcete prinútiť osobu, aby vykonala impulzívny nákup, budete potrebovať:

- zväčšiť rozloženie výrobkov umiestnených vo vitríne, v hornej a vnútornej časti;

- umiestniť v pokladni presne tie výrobky, ktoré zodpovedajú kategórii tzv. impulzívnych nákupov.

Po druhé, pri navrhovaní lekárenskej vitríny nemusíte pripustiť nadmerné pestovanie. V opačnom prípade môže zákazníkov odradiť od rozhodnutia o kúpe doplnkov výživy, vitamínov, hygienických výrobkov a farmaceutických cukroviniek. Malo by sa pamätať na to, že podstatná časť neplánovaných nákupov sa týka iba týchto výrobkov.

Po tretie, výklenok v lekárni môže byť navrhnutý celkom kreatívne, takže váš obchod upúta pozornosť potenciálnych kupujúcich. Je teda povolené:

- nanášanie štítkov priamo na sklenenú stenu vitríny;

- usporiadanie figurín;

- Použitie pôvodného osvetlenia a zrkadiel.

Po štvrté, interné lekárenské vitríny umiestnené v obchodných priestoroch zvyčajne nevyžadujú kreativitu. Faktom je, že v lekárni sú spotrebitelia priťahovaní priamo k výrobkom. Lieky by sa mali úhľadne distribuovať na policiach v závislosti od rozsahu lekárne.

Nezabudnite, že existujú právne požiadavky na dizajn vitríny pre lekárne. Všetci zdôrazňujú, že ak sú v nich lieky na predpis, musia sa dodržať podmienky skladovania alebo by sa mali vystavovať iba krabice s liekmi.

Odporúčaná