management

Ako poskytovať finančné služby

Ako poskytovať finančné služby

Video: Procare Partners - pridaj sa do tímu 2024, Júl

Video: Procare Partners - pridaj sa do tímu 2024, Júl
Anonim

Finančné služby sú tie, ktoré poskytuje vaša organizácia ako súčasť finančného sprostredkovania. Môžete poskytovať služby v oblasti bankovníctva, lízingu, požičiavania a sprostredkovania.

Image

Návod na použitie

1

Banka je komerčná alebo vládna inštitúcia zaoberajúca sa ziskom, ktorá vykonáva rôzne druhy bankových operácií a pôžičiek. Na poskytovanie bankových služieb budete musieť otvoriť právnickú osobu. Nezáleží na forme vlastníctva tejto organizácie. Najčastejšie sa banka otvára vo forme LLC, OJSC alebo ZAO. Riadiacim orgánom banky je stretnutie jej akcionárov - držiteľov akcií (rôzne cenné papiere). Výkonným orgánom banky je zvyčajne predstavenstvo alebo správna rada banky.

2

Otvorením investičnej banky sa budete zaoberať hľadaním a príťažlivosťou investorov a sponzorov pre rôzne spoločnosti. Investičné banky okrem toho poskytujú poradenské služby v oblasti nákupu a predaja podniku, rozvoja podnikateľských plánov a môžu sa tiež podieľať na obehu dlhopisov a iných cenných papierov. Najčastejšie sú takýmito bankami medzinárodné organizácie.

3

Ak máte vlastnú poisťovňu, budete sa zaoberať návrhom a uzatváraním poistných zmlúv s určitými kategóriami obyvateľstva, ako aj ich údržbou. Je pravda, že takúto spoločnosť môžete otvoriť iba vtedy, ak máte k dispozícii dostatočné množstvo pre počiatočný kapitál - konkrétne 30 miliónov rubľov. Po prvé, zaregistrovať sa ako právnická osoba, jej forma a forma nie je dôležitá. Potom budete musieť získať licenciu na poisťovacie služby v miestnej pobočke ministerstva financií.

4

Ak sa chcete stať sprostredkovateľom, nie je potrebné sa zaregistrovať ako právnická osoba. Sprostredkovateľské služby môže poskytovať aj podnikateľ. Maklér je sprostredkovateľ, ktorý vykonáva svoje funkcie za poplatok - provízie.

Odporúčaná