ostatné

Ako poskytovať právne služby

Ako poskytovať právne služby

Video: 11. Zrušenie zmluvy o poskytovaní právnych služieb 2024, Júl

Video: 11. Zrušenie zmluvy o poskytovaní právnych služieb 2024, Júl
Anonim

Jednotlivým podnikateľom je často ťažké zaregistrovať svoju spoločnosť. Kompetentné a včasné služby poskytované advokátskou kanceláriou ušetria začínajúcich podnikateľov pred mnohými problémami.

Image

Budete potrebovať

  • - pas;

  • - DIČ;

  • - zoznam činností podľa klasifikátora OKVED.

Návod na použitie

1

Poskytnite komplexnú podporu osobe, ktorá vás kontaktovala v súvislosti s registráciou jednotlivých podnikateľov. Objasnite všetky nuansy tohto procesu kontaktovaním FZ-129 z 8. 8. 2001 „O registrácii právnických osôb a individuálnych podnikateľov“. Požiadajte o prípravu celého balíka dokumentov potrebných na predloženie na IFTS, konkrétne: - pas, - DIČ, - zoznam činností v súlade s klasifikátorom OKVED.

2

Ak budúci podnikateľ zatiaľ DIČ nevydal, pre získanie tohto dokumentu použite formuláre žiadosti od daňového oddelenia. Splnomocnenie v mene osoby, ktorá vás kontaktovala, a uistite sa, že je notár. Vyplňte formulár žiadosti, pričom ako pas musíte uviesť údaje o cestovnom pase a požiadajte klienta, aby ich podpísal na potvrdenie vášho oprávnenia. Získajte DIČ a odovzdajte ho ručiteľovi.

3

Poznámka: na registráciu IP možno budete potrebovať aj plnomocenstvo, ak klient prejaví želanie, aby ste zastupovali jeho záujmy na daňovom úrade. Odporúčam mu, aby najskôr poslal dokumenty poštou alebo sa obrátil na portál verejných služieb. V prípade jeho odmietnutia okamžite vydať plnomocenstvo na prípravu všetkých dokumentov - DIČ a osvedčenia o registrácii. Okrem toho budete potrebovať overené kópie všetkých klientskych dokumentov.

4

Ponúknite svoje služby jednotlivcovi, ktorý si chce prenajať izbu pre svoju spoločnosť. Vašou úlohou bude uzavrieť zmluvu s majiteľom alebo dostať od neho záručný list.

5

V závislosti od toho, aké služby máte pre obyvateľstvo (poradenské, sprievodné, notárske, právnické), môžete pomôcť jednotlivému podnikateľovi v ktorejkoľvek fáze jeho podnikateľského rozvoja. Napríklad si môžete zariadiť podporu transakcií, zastupovanie jeho záujmov na súde, notárske overovanie dokumentov.

aké služby môžu poskytnúť

Odporúčaná