obchodné

Ako zorganizovať z druhej ruky

Ako zorganizovať z druhej ruky

Video: Matia Bazar "Solo tu" | Archive INA 2024, Júl

Video: Matia Bazar "Solo tu" | Archive INA 2024, Júl
Anonim

Napriek zmiešanej reputácii medzi rôznymi segmentmi populácie sú ojazdené obchody stále veľmi žiadané a stále v dopyte. Preto otvorením inej maloobchodnej predajne tohto typu môžete začať dostávať stabilný príjem bez veľkých investícií do podnikania a bez toho, aby ste museli ísť do všetkých jemností modernej ekonomickej teórie.

Image

Budete potrebovať

  • - malá miestnosť na prízemí s prístupom na ulicu;

  • - obchodné vzťahy s niekoľkými veľkoobchodnými dodávateľmi použitého tovaru;

  • - nábytok a vybavenie obchodu (skrinky, zásuvky, zrkadlá, vešiaky);

  • - smenový predavač, ktorý bude pracovať počas vašej neprítomnosti.

Návod na použitie

1

Prenajmite si malú izbu na prvom alebo dokonca v suteréne budovy, v prvom rade podľa výberu nájomného, ​​pretože je možné vyriešiť takmer všetky ďalšie problémy spojené s vybavením obchodu. Dobrou polohou pre second-hand je akékoľvek obytné štvrte obývané rozmanitou a pestrou mestskou verejnosťou. Samozrejme je dôležité vyhnúť sa štvrtiam s obchodmi, ako sú tie vaše a pravdepodobne už majú stálych zákazníkov.

2

Dohodnúť sa na spolupráci s jedným alebo lepším, okamžite s niekoľkými veľkoobchodnými dodávateľmi použitých výrobkov, ktoré sú v každom regióne. Naučiť sa pracovať s dodávateľmi pre druhého majiteľa je pravdepodobne najdôležitejšou vecou jeho práce. Nestačí, aby ste pri nákupe zvlášť veľkého množstva tovaru pre seba získali zľavy, stále musíte pracovať s ponúkaným tovarom, vybrať viac či menej tekuté výrobky a odmietnuť bezcenné veci. Veľkoobchodníci predávajú tašky s použitým oblečením podľa hmotnosti - v taške môže byť takmer všetko. Úlohou majiteľa maloobchodnej predajne je skontrolovať tovar a vybrať všetky veci, ktoré potom môžete predať, s dobrým prirážkou vo vašom obchode.

3

Získajte najjednoduchšie, čisto funkčné obchodné vybavenie - skrinky, vešiaky a plastové boxy na umiestnenie a umiestnenie tovaru na popredné miesto. V second-hande, rovnako ako v každom inom obchode s odevmi, by mala byť k dispozícii šatňa so závesom a zrkadlom. Nezabudnite si tiež zakúpiť a zaregistrovať registračnú pokladňu na daňovom inšpektoráte, bez ktorého predávate veci, samozrejme, zákon zakazuje.

4

Pokúste sa pre váš obchod vyvinúť optimálne rozloženie produktu, aby zákazníci v ňom mohli voľne navigovať a vybrať si produkt podľa jeho typu a cenovej kategórie. Vždy je vhodné roztriediť a zoskupiť veci v určitom poradí - zavesené vesty a vrchné ošatenie zvlášť, oddelene - akékoľvek nohavice, oddelene - blúzky, košele a svetre. Menšie časti toalety, tiež dodávané ako použitý tovar, je možné uložiť do plastových škatúľ.

Ako otvoriť obchod s použitým odevom v roku 2018

Odporúčaná