management

Ako organizovať správcovskú spoločnosť

Ako organizovať správcovskú spoločnosť

Video: Stanovisko Asociácie dôchodkových správcovských spoločností k návrhu ústavného zákona 2024, Júl

Video: Stanovisko Asociácie dôchodkových správcovských spoločností k návrhu ústavného zákona 2024, Júl
Anonim

Pri organizovaní správcovskej spoločnosti je dôležité správne určiť miesto, ktoré chcete obsadiť. Nie je možné rovnako dobre riadiť reštauráciu a podnik strojárskeho komplexu. Preto začnite s prieskumom trhu, ktorý sa zaoberá otázkou trhových podmienok vo vašej oblasti.

Image

Budete potrebovať

  • - výsledky marketingového prieskumu;

  • - personál;

  • - marketingový plán;

  • - plán predaja.

Návod na použitie

1

Rozhodnite, ktoré podniky sa najčastejšie uchýlia k službám externých manažérov. Vyberte si z nich tie, ktoré sú predmetom vašich kompetencií. Napríklad, ak máte dlhoročné skúsenosti s prácou v obchodných reťazcoch a ste si dobre vedomí všetkých obchodných technológií, ktoré sa vyskytujú vo veľkom maloobchode, má zmysel zvoliť vhodnú špecializáciu pre správcovskú spoločnosť.

2

Vytvorte zoznam obchodných procesov vybraného odvetvia a zamestnancov zapojených do ich riadenia. Pokračovať vo vytváraní máp kompetencií budúcich zamestnancov. Nepokúšajte sa používať typické opisy úloh stiahnuté z internetu. Spravidla boli zostavené asi pred 10 rokmi, väčšina toho, čo je v nich napísané, je už morálne zastaraná. Moderné podnikanie diktuje svoje požiadavky napríklad v súvislosti s automatizačnými systémami. Propagácia a reklama tiež dosiahli úplne novú úroveň.

3

Rozvíjať personálne zabezpečenie a potrebné opatrenia pre budúcu správcovskú spoločnosť. Potom pokračujte k hľadaniu zamestnancov. Bude vaše podnikanie hlavným pracoviskom alebo bude pre vás pohodlnejšie pracovať s pracovníkmi na kratší pracovný čas - záleží to na konkrétnych úlohách. Niekoľko pracovných miest samozrejme neumožňuje prekrývanie. Ale povedzme, marketingový alebo propagačný manažér môže pre vás pracovať na čiastočný úväzok.

4

Uskutočnite rozhovor v uvoľnenej atmosfére a vopred si premyslite otázky. Správcovská spoločnosť potrebuje vysoko kvalifikovaných zamestnancov, preto zvážte niektoré prvky, ktoré žiadateľom umožnia preukázať svoje zručnosti. Prípady na tieto účely sú skutočným nálezom. Možno, že špecifiká vašej činnosti umožňujú nejaké skúšobné úlohy alebo niečo také. Neváhajte ich uplatniť. Na konci pohovoru nezabudnite zavolať predchádzajúce pracovné miesta uchádzačov o zamestnanie a zistiť názory bývalých zamestnávateľov na ne. Skontrolujte žiadateľov online. Zamestnanci sú vašou hlavnou devízou. Bude sa posudzovať na základe vášho dodržiavania.

5

Vytvorte marketingový plán. Ak sa chcete dozvedieť o správcovskej spoločnosti, musíte o sebe nejako informovať trh. V tomto prípade by jedným z najlepších spôsobov bolo usporiadanie tlačovej konferencie so zástupcami podnikateľských médií. Pripravte pre nich balík dokumentov popisujúci situáciu v priemysle. Načrtnite najproblematickejšie miesta jeho rozvoja. Výber štatistík - analytické údaje vždy pridávajú hodnotu rozhovorom alebo iným materiálom zverejneným v obchodných médiách. Pomocou týchto publikácií budete pravdepodobne schopní osloviť potenciálnych zákazníkov. Ďalej bude všetko závisieť od vašej schopnosti prezentovať svoju správcovskú spoločnosť.

Odporúčaná