Druhy činností

Ako otvoriť butik

Ako otvoriť butik

Video: Kako pronaći ideje za biznis I Pokreni biznis 2024, Júl

Video: Kako pronaći ideje za biznis I Pokreni biznis 2024, Júl
Anonim

Obchody nie sú len obchody s odevmi. Sú to miesta, ktoré môžu ovplyvniť módny vzhľad mesta a prilákať miestne celebrity. A byť majiteľom butiku je nielen prestížny, ale aj celkom ziskový. Odborníci odhadujú kapacitu ruského trhu na predaj módnych odevov na ročný obrat 12 miliárd dolárov.

Image

Návod na použitie

1

Prvým krokom pri otvorení butiku je výber miesta. Typicky sa butikové ubytovanie prenajíma vo veľkých nákupných centrách alebo v jednotlivých obchodných priestoroch v centrálnej časti mesta. Požadovaná plocha je približne 100 - 150 m2. Skvelou možnosťou by bolo umiestnenie vášho obchodu medzi podobnými predajňami. Tým sa vytvorí stabilný tok zákazníkov.

2

Existuje niekoľko spôsobov, ako otvoriť butik. Najdrahšou možnosťou otvorenia módneho obchodu je uzatvorenie dohody o výhradnej distribúcii s výrobcom konkrétnej značky. Táto metóda je však príliš drahá a prijateľná iba pre veľmi bohatých ľudí.

3

Ďalšou lacnejšou, ale najobľúbenejšou možnosťou je otvorenie franšízového obchodu. Tak sú otvorené takmer všetky hlavné butiky. Franchisingová metóda je výhodná v tom, že môžete použiť hotový vzorec na podnikanie, ktorý bol opakovane testovaný inými ľuďmi.

4

Nie je potrebné premýšľať o malých a veľkých detailoch v obchode s odevmi na účely franšízy. Stačí sa riadiť podrobnými pokynmi, ktoré obsahujú všetko, čo potrebujete - od návrhu priestorov butiku po systém podávania správ.

5

Ak však táto voľba nie je pre vás napríklad vhodná, pretože nechcete pracovať podľa uložených pravidiel, stačí vyplávať a otvoriť butik, ktorý je jedinečný svojou jedinečnosťou od ostatných.

6

Ďalším krokom bude nákup komerčného vybavenia. Je potrebné sa starať o jeho kvalitu, as Vytvára tiež atmosféru v miestnosti.

7

Osobitná pozornosť by sa mala venovať náboru. Obchodní konzultanti by mali byť milí, zdvorilí a spoločenskí.

8

Je tiež potrebné rozhodnúť, kde a ako je lepšie nakupovať tovar. Mnoho majiteľov butikov uprednostňuje osobné výlety do Európy za najnovšie v módnom priemysle.

9

Poskytnite svojmu butiku široký výber výrobkov, pretože od toho závisí záujem kupujúcich vo vašom obchode s odevmi.

ako otvoriť butik oblečenia

Odporúčaná