Druhy činností

Ako otvoriť kvetinový box

Ako otvoriť kvetinový box

Video: Kvetinový box / Flower box 2024, Júl

Video: Kvetinový box / Flower box 2024, Júl
Anonim

Existuje dopyt po kvetinách každý deň - niekto chodí k narodeninám, niekto sa ponáhľa do dnešného dňa … A v predvečer 1. septembra a 8. marca má kvetinárstvo obrovské zisky. Na otvorenie kvetinárskeho stánku budete potrebovať stánok na „živom“ mieste, kontakty s dodávateľmi kvetov, jedného alebo dvoch predajcov a registráciu ako samostatný podnikateľ.

Image

Návod na použitie

1

Rovnako ako pri každom malom obchode je dôležitým faktorom úspechu kvetinárstva výber stánkovej predajne. Miesto by malo byť na jednej strane vchodu (v blízkosti autobusovej zastávky, stanice metra, veľkého obchodu, atď.) A na druhej strane neobsadeným konkurentom, pretože v každom významnom meste je veľa kvetín. Stánok sa dá kúpiť alebo prenajať - na internete je veľa takýchto ponúk.

2

Ďalej musíte nájsť dodávateľa (kvetinový skleník) a rokovať s ním o dodávke. Niektoré kvetinové skleníky fungujú podľa nasledujúceho princípu: predajca platí iba tie kvety, ktoré boli následne predané. Nepredané kvety sa vrátia. Riziká pre podnik sú teda malé.

3

Nie je akceptované šetriť kvetmi. Takmer každý pravdepodobne zaplatí o sto alebo dve rubľov viac, ale kúpi čerstvejšiu a krásnejšiu kyticu. Z tohto dôvodu je zábal na kvetinách pomerne veľký (až do 300%). Inštalácia kvetinovej stajne sa tak vyplatí veľmi rýchlo.

4

Kvetinový kútik bude vyžadovať jedného alebo dvoch predajcov. Platba za prácu môže pozostávať z platu a úrokov z predaja a úplne z úrokov z predaja. V žiadnom prípade nie je príjem z predajcov najvyšší, takže si môžete najať dvoch predajcov naraz, ale otvorte ich skoro ráno a zavrite okolo polnoci: kvetiny si môžete kúpiť kedykoľvek.

5

Nezabudnite, že existuje veľa kvetín. Preto premýšľajte o tom, ako sa váš stánok bude líšiť od konkurencie, ktorý môže byť nainštalovaný na druhej strane ulice. Môže ísť o predaj kytíc od profesionálnych kvetinárov a prípravu kytíc na objednávku.

6

Na otvorenie stánku s kvetmi nemá zmysel vytvárať právnické osoby. Stačí sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ na daňovom úrade v mieste registrácie.

kvet stánok otvorený

Odporúčaná