Druhy činností

Ako otvoriť diskontný obchod

Ako otvoriť diskontný obchod

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Organizácia podniku nefunguje skôr, ako sa najskôr vyberie smer činnosti. Po analýze všetkých kladov a záporov a výbere diskontného obchodu by mal podnikateľ vziať do úvahy, že vždy môžu existovať problémy, ktoré sa najlepšie premyslia vopred. Napríklad otvorenie obchodu mimo offsith vám pomôže vyplatiť najrýchlejšie.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť v priechode,

  • - znamenie

  • - spoľahlivých dodávateľov tovaru.

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť obchod, musíte si vybrať izbu, ktorú si môžete prenajať alebo kúpiť do nehnuteľnosti. Bude si to tiež vyžadovať investície do osvetlenia, vybavenia a modernizácie obchodov.

2

Z miesta obchodu závisí od jeho ziskovosti, mal by tam byť veľký kríž ľudí. Hlavnou črtou diskontného obchodu je veľký výber tovaru a minimálna prezentácia. Je potrebné zvážiť, že nie je pravdepodobné, že sa podarí dosiahnuť neuveriteľné zľavy, od tej doby sa náklady jednoducho nevyplatia.

3

Názov obchodu hrá dôležitú úlohu, nemali by ste zavesiť znamenie s nápisom „Zľavový obchod“. Je potrebné zvoliť sonorné, zvedavé, nezvyčajné a lákavé meno. Väčšina ľudí uprednostňuje obchody s cudzími menami.

4

Potom musíte vybrať spoločnosť, ktorá dodáva produkt do diskontného obchodu. Ak je táto spoločnosť veľká a etablovala sa na tomto trhu, nedôjde k prerušeniu dodávok a iným súvisiacim problémom.

5

Pri hromadnom nákupe tovaru sa zvyčajne poskytuje dodatočná zľava.

6

Diskontný obchod nevyžaduje excesy, napríklad vo forme figurín usporiadaných v rade. Malo by to zodpovedať mentalite zákazníkov a cenovej hladine predaného tovaru, aby kupujúci neváhali navštíviť obchod a pokojne si vybrali tovar.

7

Ďalšou výhodou tohto druhu podnikania je samoobsluha, nemusíte najímať celý personál ľudí a platiť im mzdy.

8

Všetok tovar musí byť pripravený ešte pred jeho predajom - kontrola poškodenia a závad, po ktorej môžete určiť cenu. Najprijateľnejšia marža na predaný tovar je 100 - 130%, niekedy bude musieť byť časť zastaraného tovaru predaná za cenu alebo nižšiu.

9

Neustála aktualizácia sortimentu priťahuje kupujúcich, nákupy by sa mali vykonávať najmenej raz za 5-7 dní.

Venujte pozornosť

Postupom času, skúsenosti, bude možné rozšíriť a otvoriť niekoľko ďalších obchodov v iných oblastiach mesta, ako aj predpokladaný dopyt.

Užitočné rady

Nepredajný tovar by nemal hľadať kupujúceho, ale skôr by mal hľadať správnu vec. Mali by ste preto šetriť voľný priestor a zobrazovať celú škálu tovaru.

Odporúčaná