Obchodné riadenie

Ako otvoriť zahraničnú zastúpenie

Ako otvoriť zahraničnú zastúpenie

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Zahraničné zastúpenie sa chápe ako autonómne rozdelenie zahraničnej spoločnosti v Ruskej federácii, ktoré zastupuje záujmy tejto spoločnosti a vykonáva ďalšie funkcie, ktoré nie sú v rozpore s právnymi predpismi hostiteľskej krajiny.

Image

Návod na použitie

1

Zahraničné zastúpenie vyžaduje zahraničná spoločnosť, aby legalizovala svoje podnikanie na území hostiteľskej krajiny a chránila dodržiavanie svojich záujmov. Ak potrebujete získať akýkoľvek typ licencie, zahraničná spoločnosť sa nemôže obísť bez zahraničného zastúpenia, ktoré má štatút nerezidenta, nie je právnickou osobou a nemôže vykonávať obchodné činnosti, ktoré nie sú v mene spoločnosti, ktorej záujmy zastupuje. Ak chcete otvoriť zastúpenie zahraničného zastúpenia v Ruskej federácii, kontaktujte do štátnej registračnej komory pod Ministerstvom spravodlivosti Ruskej federácie s pripraveným balíkom dokumentov.

2

Zoznam dokladov potrebných na otvorenie zastupiteľského úradu obsahuje: • Splnomocnenie vydané zástupcovi zahraničnej spoločnosti za právo rokovať o otvorení zastupiteľského úradu; zoznam vedúcich pracovníkov. Vyhlásenie tiež uvádza účel otvorenia zastúpenia, vyhliadky na ďalší rozvoj. Žiadosť by sa mala predložiť spolu s prekladom do ruštiny, • štatutárne dokumenty upravujúce činnosť zahraničnej spoločnosti, • dokumenty potvrdzujúce skutočnosť, že spoločnosť bola zaregistrovaná, • rozhodnutie osvedčené vedením spoločnosti o otvorení zastúpenia v Rusku, • nariadenie, ktorým sa riadi činnosť zastúpenia, • Doklady potvrdzujúce platobnú schopnosť spoločnosti, • preukázaná adresa sídla zastúpenia, • vyplnená informačná karta zahraničného zástupcu. davky predpísanou formou.

3

Zaistite dokumenty na ruskom konzuláte v krajine, v ktorej je spoločnosť registrovaná, v súlade so zavedeným postupom, preložte všetku dokumentáciu do ruštiny a preklad overte. Na základe predložených dokladov a po zaplatení príslušného poplatku spoločnosť získa povolenie na otvorenie zastúpenia, po ktorom sa zahraničné zastúpenie považuje za oficiálne otvorené.

Odporúčaná