nepopulárne

Ako otvoriť internetový obchod s automobilmi

Ako otvoriť internetový obchod s automobilmi

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Rozhodli ste sa podnikať, alebo radšej predávať náhradné diely na autá? Majitelia vozidiel môžu vyhľadávať súčiastky pre svoje auto na internete. Preto môžete sieť používať ako obchodný nástroj.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr sa zamyslite nad registráciou vašej spoločnosti, pretože aktivity by mali byť legálne. Ak to chcete urobiť, kontaktujte daňový úrad. Inšpektori Federálnej daňovej služby vám povedia, ako sa zaregistrovať a aké dokumenty na to potrebujete. Napríklad, ak chcete vydať IP, musíte vyplniť žiadosť (formulár č. Р21001), notársky overiť kópiu pasu u notára a zaplatiť štátny poplatok v banke.

2

Príďte s originálnym a atraktívnym názvom pre svoju spoločnosť. Bude to skvelé, ak sa zmení na názov domény. Napríklad, ak pomenujete spoločnosť Mechanic, môžete zvoliť názov domény mehanik.org. Ak nemáte dostatok fantázie, obráťte sa na odborníka (nájdete ho na burzách na internete).

3

Ak nemáte dobrý softvér, kontaktujte programátorov a požiadajte ich o pomoc. Pomôžu vám vytvoriť dizajn vášho internetového obchodu, porozprávať sa o softvéri (skripty, webové služby) a pomôžu vám pri výbere toho najlepšieho.

4

Chcete si vytvoriť svoj vlastný dizajn? V takom prípade zvážte všetky nuansy, napríklad systém navigácie na webe. Môžete tiež nainštalovať program, ktorý vám umožní používať stránky pomocou mobilného telefónu. Ak sa rozhodnete nainštalovať skripty, musíte si za to vybrať hosting a zaplatiť za to.

5

Vytvorte ukážku svojho internetového obchodu. Ak to chcete urobiť, musíte na webovú stránku uverejniť fotografie s autodielovami s podrobnými informáciami o nich. Napríklad zverejňujete údaje o podpore lopty. Nezabudnite uviesť model, pre ktorý je určený; číslo motora.

6

Nezabudnite uviesť informácie o svojej spoločnosti, uveďte kontaktné informácie (je lepšie, ak ich bude niekoľko). Tu môžete uviesť podmienky dodania tovaru, platobné a iné podmienky. Poskytnite kupujúcemu možnosť platby napríklad kreditnou kartou, hotovosťou, elektronickými peniazmi.

Odporúčaná