Druhy činností

Ako otvoriť vodnú fajku

Ako otvoriť vodnú fajku

Video: Návod ako zložiť vodnú fajku Aladin 2024, Júl

Video: Návod ako zložiť vodnú fajku Aladin 2024, Júl
Anonim

Kultúra fajčenia vodnej fajky sa do našej krajiny dostala pomerne nedávno, ale jej popularita každým rokom rastie. Dnes je vodná fajka servírovaná v mnohých reštauráciách a kaviarňach, ale nie je ich toľko špecializovaných špecializovaných barov. Otvorenie takejto inštitúcie, v ktorej sa dodržiavajú všetky tradície a vytvára sa správna atmosféra s dobrou organizáciou, môže priniesť stabilný príjem.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - počiatočný kapitál;

  • - vodná fajka;

  • - spotrebný materiál;

  • - nábytok;

  • - dekoračné predmety;

  • - výrobky.

Návod na použitie

1

Vyberte si izbu s dobrým umiestnením, od ktorej priamo závisí úspech vašej firmy. Môže to byť samostatná miestnosť v ktorejkoľvek inštitúcii (kaviareň, reštaurácia): v tomto prípade máte zaručený príjem stálych návštevníkov. S kompetentnou organizáciou sa však môže voľne stojace vodná fajka stať obľúbeným miestom už dlhú dobu.

2

Riešenie administratívnych záležitostí. Najprv musíte získať povolenie od hasičského zboru. Takýto podnik sa okrem toho nemôže založiť bez povolenia hygienicko-epidemiologickej služby. Ak plánujete predať alkoholické nápoje, budete potrebovať licenciu.

3

Premýšľajte nad dizajnom vodnej fajky a uchyľujte sa k službám odborníkov. Z tohto hľadiska je dôležitý každý detail: usporiadanie nábytku, výzdoba interiéru, hudba, osvetlenie, doplnky. Pokúste sa vytvoriť orientálnu alebo ázijskú chuť. Postarajte sa o pohodlie každej položky, ktorej sa návštevník dotkne. Zabezpečte dobré vetranie.

4

Kúpte si vodné fajky a potreby pre nich. V tomto prípade je vhodné zvoliť zahraničného výrobcu, ktorý predtým podrobne preskúmal hlavné obchodné ponuky dodávateľov. Budete tiež musieť zabezpečiť dodávku tabaku a uhlia.

5

Prenájom profesionálnych pracovníkov vodnej fajky. Od špecialistov sa vyžaduje, aby nielen správne zapálili a obsluhovali vodnú fajku. Účastníci by mali byť schopní predvídať priania zákazníkov, uhádnuť ich vkus, ponúknuť zaujímavé kombinácie tabaku. Okrem toho pracovníci z vodnej fajky spravidla sledujú moderné trendy v tejto oblasti a dokonca vymýšľajú svoje vlastné originálne spôsoby obsluhy.

6

Premýšľajte v sprievodnej ponuke. Priama cena z vodnej fajky je spravidla iba malá časť z hlavných príjmov. Hlavný zisk pre vašu inštitúciu prinesie jedlo a nápoje. Okrem vodnej fajky môžete ponúknuť rôzne čaje a kávu, alkoholické nápoje, koktaily, orientálne sladkosti, sušené ovocie, dezerty. Stojí za zváženie, že niektorí zákazníci môžu chcieť mať desiatu, aj keď sa jedlo nekombinuje s tradíciou vodnej fajky. Preto je vhodné do ponuky uviesť niekoľko ľahkých občerstvení.

Odporúčaná