obchodné

Ako otvoriť kozmetológiu

Ako otvoriť kozmetológiu
Anonim

Vždy vyzerajúce krásne, starostlivo upravené a mladé je prirodzenou túžbou ženy, a preto sú služby kozmetológov žiadané a budú sa vyžadovať. Môžete otvoriť svoju kozmetickú kanceláriu a začať so ziskovým obchodom, pri dodržiavaní určitých pravidiel, ktorých hlavnou súčasťou je návrh dokumentárnej časti pri organizovaní kozmetického salónu alebo kancelárie.

Image

Budete potrebovať

  • - osvedčenie jednotlivého podnikateľa;

  • - priestory;

  • - vybavenie;

  • - záver o SES;

  • - záver hasičského zboru;

  • - povolenie miestnych orgánov;

  • - licencia (ak poskytujete lekárske služby);

  • - personál;

  • - dohoda o odvoze a vyčistení územia;

  • - zmluva o praní oblečenia alebo práčky.

Návod na použitie

1

Kozmetológia bude žiadaná, ak bude umiestnená v tesnej blízkosti fitnescentier, kaderníkov, bazénov, športových klubov, ktoré navštevujú vlasy a modelujú ich telo.

2

Bez ohľadu na to, kde otvoríte kozmetický salón, budete musieť pripraviť sériu dokumentov, ktoré vám umožnia začať podnikať a začať podnikať.

3

Registrujte sa v územnej pobočke Federálnej daňovej služby ako samostatný podnikateľ. Získate osvedčenie, bude to však prvý krok na ceste k objavu kozmetológie.

4

Vyberte si miestnosť, v ktorej sa bude nachádzať kozmetický salón alebo kozmetický salón. Ak chcete získať povolenie na otvorenie salónu od regionálnych hygienických inšpekčných orgánov, nezabudnite, že miestnosť musí mať samostatný vchod, centrálny kanalizačný systém a vodovod a musí mať dostatok priestoru. Na prácu jedného hlavného kozmetológa potrebujete najmenej 15 - 20 m2. Prenajaté priestory musia navyše spĺňať všetky požiadavky požiarnej bezpečnosti. Iba v tomto prípade dostanete záver, ktorý vám umožní otvoriť kozmetológiu.

5

Ďalej musíte získať povolenie od miestnych úradov. Za týmto účelom kontaktujte okresnú správu, predložte osvedčenie jednotlivého podnikateľa, uzavretie orgánov hygienického dozoru a požiarnej ochrany. Po 30 dňoch dostanete povolenie na podnikanie.

6

Vybavte kozmetológiu potrebným nábytkom a náradím. Budete potrebovať špeciálnu pohovku, stoličku pre kozmetológa, vozík na náradie a vybavenie, stôl, skrinku na uloženie potrebného vybavenia, UV lampu, odparovač, skrinku na dezinfekciu náradia, špongie, obrúsky, uteráky, plachty.

7

Všetky jednorazové potreby sa musia umyť, takže v technickej miestnosti môžete umiestniť práčku alebo podpísať dohodu s najbližšou práčovňou. Budete tiež musieť uzavrieť dohodu o odvoze odpadu a vyčistení územia.

8

Na prácu si najímajte kozmetológov so skúsenosťami a špeciálnym vzdelaním. Ak okrem kozmetických služieb poskytujete lekárske služby, požiadajte o lekársku licenciu, bez ktorej nie je napríklad možné vykonávať hĺbkové čistenie pokožky a používať kyslé kôry.

9

Dajte farebný nápis na salon alebo kanceláriu. Reklama na poskytovanie kozmetických služieb médiám. Spočiatku poskytujú služby za nízke ceny. Pretože existuje veľa stálych zákazníkov, môžete za podobné služby zvýšiť ceny na regionálny priemer.

10

Aby ste udržali stálych zákazníkov, poskytujte zľavy, vykonávajte bonusové služby, udeľujte ceny a dary.

ako získať licenciu na prácu kozmetičky

Odporúčaná