Druhy činností

Ako otvoriť kurzy angličtiny

Ako otvoriť kurzy angličtiny

Video: Angličtina pre deti - metóda Helen Doron English 2024, Júl

Video: Angličtina pre deti - metóda Helen Doron English 2024, Júl
Anonim

Takmer každý sa chce učiť angličtinu, takže otváranie kurzov angličtiny môže byť ziskovým podnikom so stále rastúcim ziskom. Pri otváraní takýchto kurzov je potrebné venovať pozornosť osobitostiam lokality, hlavným klientom (deťom alebo dospelým) a dostupnosti kvalifikovaných učiteľov. Kurzy, rovnako ako akékoľvek iné podnikanie, sa budú musieť registrovať spôsobom predpísaným zákonom.

Image

Návod na použitie

1

Aké budú vaše kurzy, záleží na lokalite. V malom meste nie je veľa ľudí, ktorí sa chcú učiť angličtinu, hlavne študenti rôzneho veku a úrovne odbornej prípravy. Preto budete potrebovať kurzy všeobecnej angličtiny (podľa školských osnov). Vo veľkých mestách bude požadovaná obchodná angličtina, legálna aj technická.

2

Rozhodnite sa o svojich hlavných zákazníkoch. Ani v metropole nemá zmysel okamžite otvárať multidisciplinárne kurzy angličtiny. Najskôr otvorte niektoré z najpopulárnejších cieľov (angličtina pre študentov stredných škôl, základy obchodnej angličtiny atď.). S rastúcou popularitou vašich kurzov a prílivom zákazníkov bude možné rozvíjať ďalšie oblasti.

3

Nájdite učiteľov, ktorí sú silní práve v tých oblastiach anglického jazyka, ktoré budú najviac žiadané. Najlepšie je vziať učiteľov so skúsenosťami, ale sľubní študenti špecializovaných univerzít sú tiež vhodní na výučbu prvých krokov v angličtine.

4

Nezabudnite na reklamné kurzy. Vytvárajte letáky a distribuujte ich na miestach, kde sa zhromažďujú vaši potenciálni zákazníci (v kancelárskych centrách, iných ako základných univerzitách, školách). Pripravte si online reklamný informačný bulletin, ktorý vysvetlí výhody vašich kurzov jednoduchým a prístupným spôsobom a začne sa odosielať na adresy spoločností, ktoré potrebujú anglicky hovoriace spoločnosti. Takéto spoločnosti môžu platiť za školenie vašich zamestnancov, ak vás o to majú záujem.

5

Choďte na vybavenie učebne. Mal by byť dostatočne priestranný a mal by mať všetko, čo potrebujete pre triedy (počítače, slúchadlá, tabuľa so značkou). Kúpte si učebnice vopred, pre ktoré budete študovať. Potom ich môžete predať zákazníkom, pretože pre nich bude ľahšie kúpiť si od vás učebnice, ako ich hľadať po celom meste.

6

Vhodnou právnou formou pre kurzy angličtiny by bola nezisková vzdelávacia inštitúcia (LEU). Na registráciu je potrebné vypracovať chartu, mať vhodné priestory na prenájom a zaplatiť štátny poplatok. Registráciu LEU vykonávajú územné orgány ministerstva spravodlivosti.

Odporúčaná