obchodné

Ako otvoriť miestnosť na logopézu

Ako otvoriť miestnosť na logopézu

Video: IKEA Plánovanie kuchyne 2024, Júl

Video: IKEA Plánovanie kuchyne 2024, Júl
Anonim

V poslednom čase sa zvýšil počet detí, ktoré potrebujú služby logopédov. Preto je otvorenie miestnosti pre logopédiu veľmi dôležitou a sľubnou záležitosťou. Ak premyslíte všetky podrobnosti a dôkladne sa dostanete k veci, môžete počítať s dobrým ziskom.

Image

Návod na použitie

1

Najprv si vytvorte podnikateľský plán. Zvážte nadchádzajúce výdavky a pripočítajte k prijatej sume 15 - 20%.

2

Registrovať samostatnú podnikateľskú podnikateľskú činnosť (IP).

3

Keď sú dokumenty pripravené, začnite hľadať izbu pre svoju vlastnú kanceláriu. Vyhľadajte miestnosť v kancelárskych centrách, školách, detských vývojových centrách atď. Majte na pamäti, že kancelária by sa mala nachádzať na vhodnom mieste v pešej vzdialenosti od metra alebo verejnej dopravy. Je žiaduce, aby bola umiestnená nie vyššie ako 2 poschodia, inak by mala mať budova výťah.

4

Pre jednotlivé hodiny je pre vás vhodná miestnosť s rozlohou 20 - 25 metrov štvorcových. Po uzavretí dohody s prenajímateľom budete musieť zariadenie vybaviť. Kúpte si stôl, pár stoličiek, zrkadlo, knižnicu pre učebnice, počítač alebo laptop, hračky a príručky potrebné pre triedy.

5

Rozhodnite sa, kde budú rodičia dieťaťa počas vyučovania. Môžete ich pozvať, aby čakali vo vstupnej hale alebo priamo vo vašej kancelárii. V takom prípade si kúpte ďalšie stoličky alebo kreslá.

6

Vyberte si vyučovacie hodiny. Pre mnohých rodičov je výhodnejšie vziať svoje deti k učiteľovi popoludní. Preto s cieľom prilákať viac zákazníkov ráno vyhlásiť zľavy na kurzy. Počas dňa, keď veľa detí v predškolskom veku spí, môžete vziať školské deti alebo sa zapojiť s dospelými. Pracujte v sobotu, pretože niektorí rodičia majú možnosť priviesť svoje deti do tried iba cez víkendy.

7

Zvážte, ako budete hľadať zákazníkov. Efektívne reklamné metódy zahŕňajú uverejňovanie oznámení pri dverách, informačné letáky v materských školách, na klinikách a lekárskych centrách, kde nie sú odborníci na poruchy reči. Inzerujte svoje služby na webových stránkach a fórach pre rodičov. Upozornite všetkých svojich priateľov, že začínate so súkromnou praxou.

8

Ak je to možné, vytvorte si vlastnú webovú stránku. Môže to byť stránka vizitky. Hlavná vec je, že má komplexné informácie o vás a vašich aktivitách.

9

Prenájom izby vás bude stáť od 15 000 rubľov mesačne. Minete 40 000 rubľov za nákup nábytku, počítača a učebných pomôcok. Reklama vo forme tlačených materiálov bude stáť 4 000 až 5 000 rubľov.

10

Priemerné náklady na polhodinovú individuálnu lekciu s logopérom sú od 800 rubľov a doba návratnosti investícií v tomto odbore priamo závisí od počtu študentov.

otvorená logopedická kancelária

Odporúčaná