obchodné

Ako otvoriť obchod bez peňazí

Ako otvoriť obchod bez peňazí

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl
Anonim

Tovar do obchodu je možné získať od dodávateľov s odloženou platbou, ale stále musíte utrácať peniaze za registračné pokladnice, a to nie je malá suma. Aby ste sa vyhli takýmto nákladom v počiatočnej fáze, môžete organizovať obchodovanie prostredníctvom internetu.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte tematickú skupinu v jednej zo sociálnych sietí, kde sa ľudia zaujímajú nejakým všeobecným smerom. Ak plánujete predať počítačové vybavenie, zhromaždite tých, ktorí chcú ušetriť na nákupe. Urobte zaujímavé recenzie - čo sa predá, kde a za akú cenu; hovoriť o najnovších. Výsledkom je získanie zákazníckej základne pred otvorením obchodu. Ak sa vám nepodarí získať potenciálnych zákazníkov, je príliš skoro premýšľať o ďalších krokoch.

2

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ, aby ste mohli okamžite legalizovať aktivitu. Za týmto účelom kontaktujte daňovú službu, vyplňte potrebné dokumenty a zaplatte štátnu daň, čo je v roku 2012 800 rubľov.

3

Porozprávajte sa s miestnymi obchodníkmi. Označte, že chcete svoj tovar predať na svojej základni. Neprichádzate s prázdnymi rukami, ale s povýšenou skupinou, takže počas rokovaní by ste sa mali cítiť sebaisto. Dohodnite sa na prijateľnej zľave pre vás. Zobrať na predaj tovaru, z ktorého budete mať najmenej 1 500 rubľov. zisky. Môžete predávať malé veci, ale v jednej sade, aby bola firma zaujímavá z finančného hľadiska. Stačí jeden deň na to, aby ste začali šetriť peniaze.

4

Naplánujte si cenu o niečo lacnejšiu ako v miestnych obchodoch, plus bezplatné doručenie do mesta do jedného dňa od prijatia platby. Ľudia porovnajú ceny na základe miestnych ponúk. Kto chce tovar prijať rýchlo a nikam nejde, bude vás kontaktovať.

5

Aby sa ľudia nebáli zaplatiť zálohu, zariadte predaj prostredníctvom internetového obchodu, na ktorý by mali byť posielaní ľudia z vašej skupiny. Využívajte online služby, ktoré poskytujú celý rad služieb - od faktúry po platbu až po štatistiku. Existujú spoločnosti, ktoré poskytujú dvojtýždňové alebo iné testovacie obdobie, počas ktorého môžete využívať všetky funkcie zadarmo. Ak predaj ide okamžite, zaplatte plne funkčnú verziu obchodu so ziskom. Aby ste mohli začať bez významných investícií, stačí zvážiť náklady na telefón, internet a dodanie tovaru.

6

Po preskúmaní dopytu po niekoľkých mesiacoch a akumulácii peňazí nájdite dodávateľov a otvorte prvú maloobchodnú sieť.

Vytvorenie internetového obchodu

Odporúčaná