Druhy činností

Ako otvoriť obchod so športovým oblečením

Ako otvoriť obchod so športovým oblečením

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl

Video: OBCHOD S OBLEČENÍM! - The Sims 4 - GoGo a Lucy #10 2024, Júl
Anonim

Propagácia zdravého životného štýlu vedie čoraz viac ľudí do fitnes klubov. Krásna a pohodlná forma je dôležitým prvkom športového imidžu, čo pomáha zvyšovať motiváciu k tréningu. Preto je otvorenie obchodu so športovým oblečením relevantné a žiaduce.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť;

  • - obchodné vybavenie;

  • - počiatočný kapitál;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Vykonajte marketingový prieskum a určte umiestnenie svojho obchodu. Napríklad, ak ste vo svojom okolí vyvinuli lyžovanie, otvorenie príslušného obchodu bude vždy vítané. Môžete sa špecializovať na oblečenie pre akýkoľvek konkrétny šport. O univerzálny sortiment pre fitnes a outdoorové aktivity sa však nebude žiadať.

2

Nájdite miesto pre svoj obchod. Oddelenie s bežeckými modelmi, medzi ktorými sú vhodné aj na oddych, je lepšie otvoriť v nákupnom centre. Špecializovaný obchod, ktorý bude ponúkať exkluzívne oblečenie, napríklad pre karate, je možné otvoriť takmer kdekoľvek.

3

Vyberte si dodávateľov športového oblečenia. Najlepšie je otvoriť obchod s viacerými značkami, ktorého ceny by boli nižšie ako v oddeleniach známych značiek. Zoberte niekoľko zbierok, v ktorých veci spolu dobre spolupracujú.

4

Požičajte si personál, ktorý by mohol vyzdvihnúť oblečenie, berúc do úvahy individuálne charakteristiky klientov a vami vybraný športový smer. Najlepšie je vyzdvihnúť aktívnych a aktívnych predajcov so športovou postavou.

5

Ak sa váš obchod nachádza v pasáži alebo vo veľkom nákupnom centre, môžete minúť minimálne peniaze na reklamu. Tlač brožúr, ktoré je možné distribuovať do športových klubov, umiestňovanie informácií do všetkých tematických zoznamov a špecializovaných publikácií.

6

Vytvorte v obchode živú atmosféru, ktorá napomáha ďalším športom. Rytmická hudba, správne riešenia osvetlenia a multimediálne vybavenie vám s tým pomôžu.

Užitočné rady

Zadajte sortiment súvisiacich produktov: monitory srdcovej frekvencie, športové tašky, fľaše s vodou, trepačky pre športové kokteily.

Odporúčaná