obchodné

Ako otvoriť obchod v obytnej budove

Ako otvoriť obchod v obytnej budove

Video: Prekladisko Cierna nad Tisou UHD 2024, Júl

Video: Prekladisko Cierna nad Tisou UHD 2024, Júl
Anonim

Mnohí z nás snívajú o tom, že sa stanú podnikateľmi a nebudú závislí na iných. Realizácia vášho sna je jednoduchá - môžete otvoriť svoj vlastný obchod s výrobkami, ktoré uprednostňujete. Systém výkupu a predaja sa považuje za mimoriadne výnosný. Zvážte však všetky ťažkosti, s ktorými sa budete musieť pri otváraní obchodu stretnúť.

Image

Návod na použitie

1

Nie všetky apartmány sú vhodné na použitie v obchode, je možné použiť iba tieto možnosti: apartmány umiestnené na prízemí s vlastným prístupom alebo byty o jedno poschodie vyššie, ak sa v tejto miestnosti nachádzajú aj nebytové apartmány. Miestnosť by mala byť právne čistá, prevod nebytových nehnuteľností by nemal ovplyvňovať záujmy a pokoj ostatných občanov.

2

Ak sa rozhodnete kúpiť taký byt, nezabudnite, že pre pohodlie návštevníkov by mal byť v ňom dostatok miesta. Ďalším hlavným krokom je presun z bývania do nebytových priestorov. Najprv budete potrebovať povolenie obyvateľov domu vo forme protokolu stretnutia, v ktorom sa uvádza, že nemajú žiadne námietky.

3

Na získanie povolenia na predaj tovaru je potrebné získať niekoľko povolení vo forme nasledujúcich dokumentov: dokument od Rospotrebnadzor, licencia na právo obchodovať (pre niektoré tovary) a povolenie na požiarny dohľad. Po zhromaždení potrebných dokumentov ich budete musieť predložiť teritoriálnej medziagentúrnej komisii. Preskúmanie sa uskutočňuje práve tu a rozhodne sa o tom, či povoliť druh obchodu alebo nie.

4

Zvážte potrebnú minimálnu požiarnu bezpečnosť, ktorú budete potrebovať: protipožiarny únikový plán, hasiaci prístroj, široké chodníky a dvere, ktoré sa otvárajú smerom von.

5

Tiež sa postarajte o patent na predaj, o jeho vydaní rozhoduje medziagentúrna komisia. Bude musieť poskytnúť osvedčenie o daňovej registrácii, doklady pre obchodné priestory, kópie základných dokumentov, preukaz na registráciu KKT, uzavretie Rospotrebnadzor a hasičskú službu.

6

Po otvorení obchodu si dajte pokladňu a nezabudnite na povinnosť podať daňové priznanie a vedenie účtovníctva.

Odporúčaná