obchodné

Ako otvoriť obchod s bielizňou

Ako otvoriť obchod s bielizňou

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Ak chcete otvoriť obchod s bielizňou, ktorý je rozpoznateľný, je potrebné ostatným objasniť vaše úmysly. Vytvorte dobrý, zrozumiteľný a nezabudnuteľný obraz. Poďte so zaujímavým menom a zodpovedajúcim znakom.

Image

Budete potrebovať

  • - prenajaté priestory;

  • - dodávateľ odevov;

  • - osobný bankový účet;

  • - notárske doklady;

  • - pokladňa.

Návod na použitie

1

Definujte svoj cieľ. Je nepravdepodobné, že chcete okamžite vytvoriť veľkú sieť obchodov. Stačí začať od malého bodu v nákupnom centre mesta. Je to taký priestor, ktorý sa dá využívať čo najefektívnejšie. Nemali by ste naraz prenajímať veľké plochy v centrálnej časti mesta. Takéto náklady budú neopodstatnené a povedú k stratám. Najskôr vyhodnotiť trhový potenciál, vypočítať a vypracovať podnikateľský plán.

2

Vyberte dodávateľa produktu. Pokúste sa vypočuť názory odborníkov, vymieňať si s nimi všetky potrebné informácie. Určite vám bude povedané, že je najlepšie dlhodobo uzavrieť zmluvu s dodávateľmi s výhradnou distribúciou. Pred zadaním objednávky v rámci rozpočtu sa opýtajte na názor manažérov značiek, ktorí sú zodpovední za požadovaný počet značiek, a manažérov obchodov, ktorí majú úplné informácie o želaniach zákazníkov a dopyte po tovare.

3

Nájom zamestnancov. Je dôležité, aby bol každý zamestnanec príjemnou a jednorazovou osobou. Zamestnanec by nemal mať možnosť byť príliš vytrvalý. Veľmi dôležité je pochopiť problém klienta a pomôcť ho prekonať. Konzultant musí byť s tovarom dobre oboznámený.

4

Dbajte na dostatočnú dostupnosť tovaru. Začínajúci podnikatelia by si mali kúpiť asi 3-5 rôznych značiek tovaru. Neskôr sa táto suma môže zvýšiť. Koniec koncov, spodná bielizeň môže byť nielen podprsenkou a spodným prádlom, ale aj kombináciou nočných košieľ, plaviek, pančúch a pančuchových nohavíc.

5

Pokúste sa vaše objednávky vypočítať správne, aby boli ešte efektívnejšie. Na konci sezóny uskutočnite predaj za znížené ceny. Predaj sa dobre vykazuje prostredníctvom rozhlasových a televíznych reklám.

Ako otvoriť obchod s bielizňou

Odporúčaná