Druhy činností

Ako otvoriť modelingovú agentúru

Ako otvoriť modelingovú agentúru

Video: Обучение для партнеров SWC. Как произвести первое хорошее впечатление Юрий Шавкуненко 2024, Júl

Video: Обучение для партнеров SWC. Как произвести первое хорошее впечатление Юрий Шавкуненко 2024, Júl
Anonim

Model podnikania je nielen krásny, ale aj celkom sľubný a ziskový. Toto podnikanie je spravidla otvorené pre dve kategórie ľudí: skúsené modely, ktoré v tejto oblasti veľa pracovali, alebo podnikatelia, ktorí svoje peniaze investujú do niečoho nového.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete začať, preštudujte si situáciu na miestnom trhu. Existuje dopyt po agentúrnych službách? Existuje v tejto oblasti konkurencia? V tejto fáze pochopíte - či potrebujete investovať svoje peniaze do modelového podnikania, minúť energiu a osobný čas.

2

Ďalej vyberte izbu. Minimálnym štandardom pre modelingovú agentúru je kancelária s rozlohou 100 metrov štvorcových, s niekoľkými miestnosťami, ktoré sa budú používať na školenie a výučbu defilácie.

3

Investujte do prenájmu miestnosti, opravy, nákupu potrebného vybavenia. Minimálnou sadou vybavenia agentúry sú školiace stoly, stoličky, nábytok a vybavenie pre kanceláriu manažéra, vybavenie pre recepciu, TV, DVD prehrávač.

4

Zaregistrujte LLC, bude to trvať 1 - 2 týždne a bude vyžadovať finančné náklady v minimálnej výške 15 000 rubľov. Akákoľvek kancelária, ktorá sa zaoberá registračnými službami, vykoná všetky potrebné práce na príprave dokumentov.

5

Pokračujte výberom personálu. Ako ukazujú dlhoročné skúsenosti, choreografi, vizážisti, stylisti, psychológovia a ďalší odborníci sa jednoducho dohodli na spolupráci. Náklady na ich služby závisia od úrovne profesionality.

6

Pri zvažovaní všetkých podrobností a výpočte rozpočtu nezabudnite do toho zahrnúť náklady na výrobu a umiestnenie videa. Vyberte si médiá, ktoré budú inzerovať služby vašej agentúry. V prvých dňoch otvorenia modelingovej agentúry zorganizujte prezentáciu show. Rozsah takejto udalosti bude závisieť od dostupnosti finančných prostriedkov. Vo veľkom obchodnom centre alebo v koncertnej sále si môžete urobiť rozsiahlu a hlučnú prezentáciu. Ak nie je veľa peňazí, musíte napnúť pás. Zorganizujte v rámci svojej kancelárie skromnejšiu udalosť. Hlavným cieľom takejto show je nahlas sa vyjadriť a prilákať pozornosť cieľového publika modelovania do vašej agentúry.

Ak vaše podnikanie pôjde do kopca, potom môžete premýšľať o jeho rozšírení, ako aj o zmluvách so zahraničnými spoločnosťami.

Odporúčaná