Druhy činností

Ako otvoriť bezpečnostnú spoločnosť

Ako otvoriť bezpečnostnú spoločnosť

Video: Za málo peňazí - málo muziky, to platí aj pre bezpečnostné dvere. 2024, Júl

Video: Za málo peňazí - málo muziky, to platí aj pre bezpečnostné dvere. 2024, Júl
Anonim

V modernej dobe je ochrana majetku veľmi dôležitá. S rastom malých podnikov a súkromného majetku sa na ochranu vyžaduje stále viac objektov. Otvorenie bezpečnostnej spoločnosti je ziskové podnikanie. Úspech tohto podnikania závisí od rozsahu ponúkaných služieb.

Image

Budete potrebovať

Bezpečnostná licencia

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa v zjednotenom štátnom registri právnických osôb a zaregistrujte sa v IMNS. Bezpečnostná licencia sa vydáva iba podnikom, v ktorých sú osobitne vyškolení zamestnanci. Ak ju chcete získať, musíte mať: skladovací priestor pre zbrane, úrad pre uzatváranie zmlúv so zákazníkmi, špeciálne vybavenie (obušky, plynové fľaše, putá). Zbraňová miestnosť musí byť postavená podľa určitých pokynov. Všetky steny vrátane stropu a podlahy musia obsahovať výstužné mriežky na bezpečnostné účely pred votrelcami. Pancierové dvere, poplašný systém a špeciálne navrhnuté miesto na prekládku zbraní. Po vykonaní týchto odporúčaní môžete otvoriť bezpečnostnú spoločnosť a pracovať.

2

Zamestnanci zohrávajú neoddeliteľnú úlohu v nepretržitej prevádzke spoločnosti. Je vhodné otvoriť bezpečnostnú spoločnosť s kvalifikovaným riadiacim personálom: bývalí zamestnanci orgánov špeciálnych služieb a vnútorných záležitostí. Pri prijímaní stráží musíte zvážiť ich vojenské schopnosti. Musia získať licenciu a neustále zlepšovať svoje zručnosti. Budúceho zamestnanca môžete vyškoliť v špeciálnom školiacom stredisku, ktorého náklady sa pohybujú od 1 000 r. Po absolvovaní výcviku sa stráži vydá osvedčenie o nosení zbraní. Úspešné absolvovanie skúšky na licencovanom oddelení ministerstva vnútra dáva právo používať zbrane. Plat zamestnanca bez zbrane je 7-10 tisíc rubľov. Pri zbraniach je plat stráže 12 - 17 000 rubľov.

3

Hľadanie zákazníkov je najťažšia úloha. Nemať zákaznícku základňu na otvorenie bezpečnostnej spoločnosti nie je ziskové. Prví zákazníci sa nachádzajú medzi priateľmi. Ďalej musíte vykonať reklamné zásady, aby ste rozšírili svoje podnikanie, čo závisí od reputácie súkromnej bezpečnostnej agentúry. Na otvorenie malej bezpečnostnej spoločnosti nepotrebujete viac ako 4 000 dolárov. Ziskovosť tohto podnikania je 40%.

Venujte pozornosť

Pred otvorením bezpečnostnej spoločnosti si založte klientsku základňu

Užitočné rady

Rozšírte rozsah služieb

ako otvoriť bezpečnostnú agentúru

Odporúčaná