obchodné

Ktorý obchod otvoriť v dedine

Ktorý obchod otvoriť v dedine

Video: Rok na dedine (1967) slovenský film 2024, Júl

Video: Rok na dedine (1967) slovenský film 2024, Júl
Anonim

Ak sa rozhodnete stať sa samostatným podnikateľom a začať podnikať na vidieku, vedzte, že ten správny podnikateľský nápad je kľúčom k úspechu. Realizácia malého podnikania v prírode je príležitosťou na oživenie malých miest.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - počiatočný kapitál;

  • - priestory;

  • - komunikácia s dodávateľmi;

  • - skúsený predajca.

Návod na použitie

1

Pred začatím podnikania na vidieku a otvorením vlastného obchodu musíte určiť cieľovú skupinu výrobkov, ktorá bude obľúbená a pritiahne k vám zákazníkov. Vo vidieckych oblastiach sú to prirodzene výrobky (chlieb a párky, mliečne výrobky, obilniny, ovocie a zelenina, cigarety a alkoholické nápoje). Preto musíte otvoriť obchod s potravinami.

2

Identifikujte tie výrobky, ktoré by mali byť vždy v predaji. Ak to chcete urobiť, naplánujte zásoby tak, aby sa každý deň predávali obľúbené výrobky, a správne nadväzujte vzťahy s dodávateľmi produktov. Je to tento faktor, ktorý vám poskytne rešpekt k zákazníkom.

3

Majte na pamäti, že sortiment vidieckych obchodov je vždy rôznorodý, t. obsahuje všetko, čo potrebujete. Neskúšajte si kúpiť niekoľko odrôd, napríklad rovnaký súbor cookie ako väčšinu tovaru nemôžete predať. Uskutočnite prieskum medzi vašimi zákazníkmi o tom, aké výrobky chcú v obchode vidieť.

4

Rozpoznateľné značky tovaru, ktoré sú v meste populárne, sa u dedinčanov niekedy nemusia stať populárne. Ľudia spravidla prichádzajú do obchodu s konkrétnym výrobkom, nepoznajú jeho značku a výrobcov. Preto bude skúsený predajca schopný zákazníkom pomôcť a vybrať si ten správny produkt.

5

Rozdeľte tovar vo svojom obchode do príslušných kategórií: pekárske výrobky, mliečne výrobky, mäso, párky, ryby, sladkosti atď.

6

Predajca vo vašom obchode by mal byť spoločenský a bezkonfliktný človek, ktorý dokáže nájsť spoločný jazyk s úplne inými ľuďmi. Mnoho dedinčanov vníma predajcu ako svojho priateľa a obchod je miestom, kde môžete chatovať s ostatnými dedinčanmi. Bolo by pekné, keby ste mohli stáť pri pulte pri stretnutí s potenciálnymi zákazníkmi v prvých mesiacoch odchodu a dedinčania vás poznali.

7

Veľkým plusom obchodu v dedine bude to, že prenájom miestnosti v dedine vás nebude príliš stáť.

8

Otvorenie obchodu s potravinami na vidieku je kľúčom k vášmu úspechu, ale nezabudnite, že v závislosti od počtu obyvateľov, rozvoja prioritných odvetví živočíšnej a rastlinnej výroby, ziskové obchodné oblasti sú: poľnohospodárstvo, včelárstvo, výroba mrazenej zeleniny a ovocia, výroba múky, skleníkový obchod, chov hydiny, pestovanie jahôd atď.

  • Podnikateľské nápady pre dedinu
  • Ako otvoriť obchod v dedine

Odporúčaná