Druhy činností

Ako otvoriť ortopedický salón

Ako otvoriť ortopedický salón

Video: Sofia Cooking Breakfast of Black Noodles for Dad 2024, Júl

Video: Sofia Cooking Breakfast of Black Noodles for Dad 2024, Júl
Anonim

Pred niekoľkými desiatkami rokov mnoho chorôb pohybového ústrojenstva a ďalšie problémy chirurgickej povahy nereagovali na liečbu. Dnes s takýmito diagnózami môžete viesť mnoho známych životných štýlov vďaka mnohým špeciálnym zdravotníckym pomôckam. Preto sa otvorenie ortopedického salónu stane nielen sľubným podnikom, ale pomôže stovkám ľudí zostať zdravým.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - počiatočný kapitál.

Návod na použitie

1

Vyberte si miestnosť, v ktorej sa bude nachádzať váš ortopedický salón. Špecifiká produktu umožňujú, aby ste si nevyberali miesto pre chodcov: väčšina vašich zákazníkov bude pre vaše produkty účelne cestovať. Poskytnite skladové priestory, výhodnú nákupnú zónu, malú montážnu miestnosť, technickú miestnosť.

2

Nájdite dodávateľov produktov. Moderné ortopedické salóny ponúkajú veľmi rozmanitý výber výrobkov. Preto budete musieť spolupracovať s niekoľkými výrobcami alebo veľkoobchodníkmi. Skontrolujte, či majú potrebné povolenia (povinné osvedčenia o zhode).

3

Rozdeľte sortiment do niekoľkých kategórií a študujte potreby a požiadavky zákazníkov v každej z nich. Môžete si vybrať hlavnú špecializáciu svojho salónu: napríklad ortopedické korzety a v tejto oblasti ponúknuť maximálnu možnú voľbu. Ostatné výrobky - vložky, masérky, vankúše, termoprádlo a oveľa viac - budú pomocné. Ak to rozpočet umožňuje, urobte najkompletnejší sortiment vo všetkých dostupných kategóriách.

4

Nájom konzultantov, pokiaľ možno s lekárskym vzdelaním. Úroveň predaja závisí od gramotnosti predajcu. Konzultant musí plne vlastniť špecifiká produktu, musí byť schopný vysvetliť klientovi základné vlastnosti a kontraindikácie. Okrem toho musí byť predajca schopný preukázať výrobok v akcii, napríklad opraviť chirurgický korzet alebo obväz.

5

Zvážte spôsoby propagácie ortopedického salónu. Okrem tradičnej reklamy nadviazať aktívnu spoluprácu s nemocnicami a diagnostickými centrami. Vytvorte firemnú webovú stránku, ktorá zákazníkom pomôže dozvedieť sa o vašich produktoch.

Užitočné rady

V salóne otvorte kabinet ortopedickej starostlivosti, kde klienti môžu navštíviť lekára, podstúpiť diagnostiku a absolvovať liečebnú masáž. Takýto smer sa stane vašou ďalšou konkurenčnou výhodou.

Odporúčaná