obchodné

Ako otvoriť stan na trhu

Ako otvoriť stan na trhu

Video: Trh je zavretý dnes. Pod si zahrať Bohatého otca online a staň sa MILIONÁROM :D 2024, Júl

Video: Trh je zavretý dnes. Pod si zahrať Bohatého otca online a staň sa MILIONÁROM :D 2024, Júl
Anonim

Organizácia obchodu so stanmi si nevyžaduje veľké peňažné investície. Tento okamih priťahuje dosť ľudí, ktorí chcú začať podnikať. Predmetom obchodu je široká škála spotrebného tovaru.

Image

Budete potrebovať

  • doklady o registrácii ako samostatného podnikateľa

  • schválenie

  • nájomná zmluva so správou trhu

  • obchodné vybavenie

  • tovar

  • predavač

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa pre produkt, ktorý chcete obchodovať. Môže to byť: výrobky, oblečenie, kancelárske potreby atď.

2

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ a zaregistrujte sa na daňovom úrade.

3

Každý trh má administratívu. Je to ona, ktorá rieši všetky problémy s umiestňovaním predajní na trhu. Ak máte dovolené obchodovať na trhu a dať miesto, potom so správou budete musieť vypracovať nájom.

4

Zhromažďovať všetky dokumenty potrebné na uzavretie tejto dohody (pas, DIČ, osvedčenie o registrácii súkromného podniku, zdravotné osvedčenie pre tovar, lekárska kniha atď.).

Ak chcete zhromaždiť všetky dokumenty, musíte prejsť mnohými príkladmi. Ak sa rozhodnete obchodovať s potravinami, výrobkami pre deti, kozmetikou atď., Mali by ste mať po ruke uzavretie sanitárnej a epidemiologickej služby.

5

Ak sa chystáte predávať jedlo, potom sa samozrejme nemôžete obísť bez chladničky a závaží.

Pamätajte tiež, že obchodovanie nie je vždy možné bez pokladnice.

6

Teraz potrebujete niekoho, kto bude predávať váš produkt. Môžete si najať osobu z boku, ale môžete stáť za pultom sami - vyberte si, čo je pre vás pohodlnejšie.

Venujte pozornosť

Skúsení podnikatelia neodporúčajú umiestňovať prenajatého predajcu na pult - návrat zo zásuvky sa môže postupne znížiť na nulu. Bude lepšie, ak stojíte za pultom alebo priťahujete členov svojej rodiny, aby obchodovali. Kto, bez ohľadu na to, ako sa majitelia najviac zaujímajú o úspešný rozvoj obchodu?

Užitočné rady

Ak je to možné, otvorte niekoľko predajní, ktoré sa špecializujú na rôzne výrobky. Ak jeden z bodov neprináša úspech, druhý tento nedostatok kompenzuje. Vyskúšajte, vyhodnoťte, vyhľadajte svoje miesto.

Nezabudnite, že každý mesiac budete musieť uskutočniť platby: dane štátu, platy predajcom, poplatky za správu trhu za čistenie územia a toalety, odvoz odpadu. Raz za rok budete musieť zaplatiť za opätovné vystavenie dokladov, správu pokladníc.

Odporúčaná