obchodné

Ako otvoriť stan v Moskve

Ako otvoriť stan v Moskve

Video: DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix) (Lyrics) 2024, Júl

Video: DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna - Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix) (Lyrics) 2024, Júl
Anonim

Otvorenie stanu v Moskve je úspešný typ malej firmy, ktorá nevyžaduje špeciálne investície. Toto podnikanie je príťažlivé z dôvodu absencie potreby veľkého počiatočného kapitálu a toku zákazníkov poskytovaného takmer vo všetkých prípadoch.

Image

Návod na použitie

1

Podľa zákona musí byť podnik registrovaný. Na otvorenie stanu sa preto budete musieť zaregistrovať ako samostatný podnikateľ. Toto je možné vykonať na daňovom úrade v mieste registrácie. Štátny registračný poplatok je 800 rubľov.

2

Ďalej budete musieť získať potrebné povolenia. Závisia od toho, čo budete predávať. Existuje zoznam činností, ktoré môžete vykonávať až po získaní licencie (napríklad ak máte v úmysle predávať lieky, budete potrebovať príslušnú licenciu). V každom prípade musíte splniť požiadavky požiarnej bezpečnosti, ako aj hygienické požiadavky.

3

Môžete si kúpiť alebo prenajať stan. Ak ste ho kúpili, musíte si za to prenajať aj pôdu. To znamená pomerne zdĺhavý proces interakcie s moskovskými orgánmi, preto je výhodnejšie prenajať si stan v určitej oblasti. Je dôležité, aby stan stál na frekventovanom mieste, aby tok zákazníkov nevyschol. Spravidla je v Moskve veľa frekventovaných miest - zastávky, stanice metra. Nezabudnite však, že takéto miesta sú často obsadené konkurenciou.

4

Nákup tovaru nespôsobí problémy. Stačí sa rozhodnúť, čo chcete predať a nájsť dodávateľov. V budúcnosti prestanete kupovať nejaké tovary, ktoré sa nebudú dobre predávať, ale začnete nakupovať ďalšie - tie, ktoré sa predávajú rýchlo.

5

Na jeden stan budete potrebovať dvoch predajcov pracujúcich na zmeny. Obvykle neexistujú požiadavky na predajcov pre stany, pretože tu nie je potrebné byť schopní predávať a prilákať zákazníkov. Preto môžete zastaviť u predajcov bez pracovných skúseností, ktoré nevyžadujú vysoké platy (v Moskve - až 15 000 rubľov).

prenajať stan

Odporúčaná