obchodné

Ako otvoriť kaderníctvo od nuly

Ako otvoriť kaderníctvo od nuly
Anonim

Ak máte túžbu a peniaze na usporiadanie vlastného kaderníka, môžete otvoriť salón aj bez skúseností s podnikaním. Služby kaderníka budú vždy obľúbené, takže sa môžete spoľahnúť na stabilný zisk.

Image

Návod na použitie

1

Ak nemáte príležitosť minúť peniaze navyše na konzultácie v poradenských agentúrach pre podnikanie, otvorenie salónu a pravidlá inzercie, budete si musieť sami preštudovať všetky potrebné informácie. Prečítajte si knihy o základoch podnikania, o tom, ako ho efektívne riadiť, o kaderníctve a výbere vybavenia salónov. Pozorne si prečítajte aj zákony Ruskej federácie v tejto oblasti - podmienky uzavretia dohody o poskytovaní služieb, vaše práva a povinnosti vo vzťahu k zákazníkom atď.

2

Najprv sa rozhodnite, či chcete otvoriť kaderníctvo alebo plnohodnotný kozmetický salón? Mnohé tieto pojmy identifikujú, hoci sa to nedá urobiť. Salón krásy má k dispozícii širšiu škálu služieb rôznych smerov ako kaderníctvo. Je lepšie začať s jednoduchšou možnosťou - služby masážneho terapeuta si vyžadujú povolenie a prítomnosť solária si vyžaduje sprchu, a to je príplatok.

3

Úspech kaderníka závisí od správneho umiestnenia. Miestnosť by mala byť dostatočne veľká. Za najlepšiu možnosť možno považovať trojizbový byt, ktorý bol prevedený do kategórie nebytových fondov. Venujte pozornosť skutočnosti, že v bezprostrednej blízkosti by nemali byť nepozorovaní konkurenti - inak sa k vám všetci zákazníci jednoducho nedostanú. Miestnosť musí mať dobrú ventiláciu a musí spĺňať ďalšie normy a požiadavky SanPiN.

4

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ. Potom sa budete musieť zaregistrovať v regionálnej pobočke Rospotrebnadzor. Táto organizácia overí dodržiavanie hygienických požiadaviek a dostupnosť potrebného vybavenia. Potom dostanete povolenie na poskytovanie kaderníckych služieb zo Sanitárnej a epidemiologickej stanice. Zostáva iba získať zodpovedajúci súhlas od požiarnej kontroly. Po odstránení prípadného porušenia pravidiel môžete začať pracovať.

ako otvoriť salón krásy

Odporúčaná