Druhy činností

Ako otvoriť požičovňu áut

Ako otvoriť požičovňu áut

Video: Čo treba urobiť, ak sa nedá otvoriť kapota vášho auta | AUTODOC 2024, Júl

Video: Čo treba urobiť, ak sa nedá otvoriť kapota vášho auta | AUTODOC 2024, Júl
Anonim

Požičovňa áut v našej krajine je čoraz obľúbenejšia. V prípade početných ciest je prenájom automobilu výhodnejší ako používanie taxíka. Napriek významným počiatočným investíciám sa v tejto oblasti dá dosiahnuť dobrá ziskovosť.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - automobily;

  • - kancelária;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte svoju vlastnú spoločnosť. Optimálnou formou vlastníctva pre tento druh podnikania je spoločnosť s ručením obmedzeným. V prípade kritickej situácie alebo bankrotu riskujete v súvahe podniku iba majetok. V takom prípade si môžete osobné automobily zaregistrovať osobne.

2

Získajte nejaké autá. Ak chcete maximalizovať spokojnosť zákazníka, musíte sa zamerať nielen na počet automobilov, ale na ich kategórie. Kupujte 1-2 vozidlá triedy business, niekoľko zahraničných vozidiel strednej triedy a niekoľko lacných „kompaktných automobilov“. Dopyt po každom uvedenom druhu je spravidla žiadaný. Pri výbere automobilu uprednostňujte 3-4-ročné modely s automatickou prevodovkou.

3

Premýšľajte nad bezpečnostným systémom. Poistenie automobilov. Nezabudnite zvážiť možnosť poistenia a CTP a CASCO, pretože riziko poškodenia potenciálnymi zákazníkmi je veľmi vysoké. Nainštalujte alarmy na autá, navigátor a ak to rozpočet umožňuje, jeden zo satelitných sledovacích systémov. Takže budete mať istotu v bezpečnosti stroja a budete schopní minimalizovať potenciálne straty.

4

Nájdite kancelársky priestor. S minimálnym počiatočným kapitálom sa môžete dostať do malej miestnosti alebo dokonca bez nej. V takom prípade dostanete objednávky telefonicky, cez internet a vybrané vozidlá dáte zákazníkovi na miesto ním určené.

5

Najmite zamestnancov do práce. Budete potrebovať manažérov, aby prijímali objednávky, mechaniku údržby a vodičov, pretože v niektorých prípadoch si zákazníci chcú prenajať auto s vodičom.

Užitočné rady

Ak ste vo veľkom meste, skúste zorganizovať obchod na franšízovom základe. Ak pracujete pod už propagovanou značkou, výrazne ušetríte na propagácii.

Odporúčaná