obchodné

Ako otvoriť požičovňu bicyklov

Ako otvoriť požičovňu bicyklov

Video: Maťo - Ako Otvoriť Konverzáciu So Ženou 2024, Júl

Video: Maťo - Ako Otvoriť Konverzáciu So Ženou 2024, Júl
Anonim

Požičovňa bicyklov je pomerne výhodná, najmä v lete. Zároveň bude potrebné trochu peňazí na začatie podnikania. A nebude potrebný veľký počet zamestnancov.

Image

Návod na použitie

1

Momentálne nie je toľko požičovne bicyklov. Táto služba je však žiadaná, najmä na miestach odpočinku. Otvorenie požičovne bicyklov nie je vôbec ťažké. Počiatočná investícia sa vyplatí veľmi rýchlo. Ak chcete začať podnikať okamžite a generovať príjem, musíte minúť trochu peňazí. Ak chcete začať, nakupujte hromadne 10-15 bicyklov, bude to oveľa lacnejšie. Ak tento počet vozidiel nestačí, kúpte si ho.

2

Z ekonomických dôvodov je lepšie kúpiť lacné, ale kvalitné značky bicyklov. Majte na pamäti, že dvojkolesové vozidlá sa stávajú nepoužiteľnými pomerne rýchlo, pretože sú neustále v prevádzke. Spravidla sú bicykle v miestach prenájmu čiastočne alebo úplne vymenené po 1-2 sezónach.

3

Vezmite prosím na vedomie, že požičovňa bicyklov predpokladá, že jeden z vašich zákazníkov vráti vašu prerušenú prepravu. V takom prípade musíte zo sumy kolaterálu zadržať časť potrebnú na opravu. Je lepšie rokovať vopred, aby nedošlo k ďalším sporom.

4

Výpočet príjmu z požičovne bicyklov je celkom jednoduchý. Povedzme, že hodina prenájmu bude stáť 150 rubľov. Ak bude každé kolo pracovať asi 6 hodín, ukáže sa, že prinesie 900 rubľov za deň. Ak ich máte 10 - 15, potom môžete mať denne 9 000 - 13 500 rubľov. Jeden zamestnanec postačuje na opravu miesta prenájmu.

5

Môžete začať podnikať v požičovni bicyklov bez počiatočných investícií. Ak si sami požičiavate prvýkrát, môžete si zarobiť peniaze na vlastných bicykloch. Aby ste to dosiahli, budete musieť rokovať s niekoľkými tínedžermi, ktorí majú vlastnú dopravu a chcú si zarobiť nejaké peniaze.

6

Ohlásením prenájmu ponúknete majiteľom polovicu nákladov na prevádzku bicykla. Povedzme, že hodina prenájmu bude stáť 160 rubľov, z ktorých 80 dáte majiteľovi. Ak váš tím bude mať dokonca 5 ľudí, 6 hodín práce na bicykli vám osobne prinesie 2 400 rubľov. za deň. Za mesiac si môžete vyzbierať slušné množstvo, ktoré stačí na kúpu vlastných bicyklov a rozšírenie svojho podnikania.

Odporúčaná