Druhy činností

Ako otvoriť vývojové centrum pre deti

Ako otvoriť vývojové centrum pre deti

Video: Podpora detí s narušenou komunikačnou schopnosťou v dištančnej forme vzdelávania 2024, Júl

Video: Podpora detí s narušenou komunikačnou schopnosťou v dištančnej forme vzdelávania 2024, Júl
Anonim

Dnes môžu deti získať kreatívnu výchovu a plný telesný rozvoj v špeciálnych centrách, ktoré komerčne vykonávajú všetku potrebnú prípravu dieťaťa do školy. Ako otvoriť predškolské vývojové centrum?

Image

Návod na použitie

1

Odhadnite úroveň dopytu po službách detského vývojového strediska vo vašom regióne (mesto, región, mikrodruh). Navštívte inštitúcie vašich budúcich konkurentov, venujte pozornosť všetkým kladom a záporom pri organizácii a práci iných stredísk.

2

Vytvorte podnikateľský plán pre detské vývojové stredisko. Uveďte v pláne vekové obmedzenia pre deti, približný pracovný rozvrh, poskytnite zoznam služieb, ktoré vaše centrum poskytne.

3

Zaregistrujte IP na daňových úradoch, pretože to výrazne zjednoduší finančné vykazovanie a zníži daňové sadzby. Otvorte si bankový účet a informujte FSS Ruskej federácie a FIU (podľa nových pravidiel zavedených v roku 2010).

4

Nájdite a prenajmite si vhodnú izbu. V interiéri musia byť priestory pre herné, vývojové a športové haly, aj keď sú malé. Ak plánujete pracovať s deťmi na plný úväzok, zvážte dostupnosť priestranných oddelení pre spálne a jedálne. Opravy vykonávajte v miestnosti, aj keď to bolo nedávno. Pozvite predstaviteľov hasičského zboru a SES, aby vám poskytli závery o správnom stave priestorov.

5

Nakúpte všetok potrebný nábytok (stoly, stoličky, skrinky, postele atď.), Hračky, riad, športové potreby, knihy, vzdelávacie materiály. Ak si želáte (alebo v súlade s metodikou výchovy a rozvoja detí), zakúpte si počítače a ďalšie vybavenie (napríklad projektor).

6

Nájomný personál (učitelia, nižší učitelia, účtovník, kuchár). Pri prijímaní do zamestnania nezabudnite na pohovor. Odborné znalosti a zručnosti zamestnancov centra musia spĺňať všetky moderné požiadavky.

7

Inzerujte svoje centrum v médiách. Obráťte sa na reklamnú agentúru so špecialistami, aby vám pomohla zaistiť umiestnenie reklamy v exteriéri vo vašej komunite.

Odporúčaná