Druhy činností

Ako otvoriť pohrebné služby

Ako otvoriť pohrebné služby

Video: Predstavujeme slovenského výrobcu vozidiel pre pohrebné služby 2024, Júl

Video: Predstavujeme slovenského výrobcu vozidiel pre pohrebné služby 2024, Júl
Anonim

Ponurá atmosféra rituálneho podnikania nie je na želanie každého, avšak tí, ktorí sa napriek tomu rozhodnú zapojiť sa do poskytovania takýchto služieb, majú stabilný príjem a veľa príležitostí na ďalší rozvoj. Na otvorenie kancelárie pohrebných služieb nepotrebujete toľko a prvá vec, ktorú budete potrebovať, je opustiť predsudky.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Kancelária s malým skladom, ktorá sa nachádza na strategicky správnom mieste.
  • 2. Niekoľko zástupcov a právnika pre zamestnancov.
  • 3. Obchodné vzťahy so správou mestského cintorína, výrobcovia pohrebných potrieb.
  • 4. Reklamné médiá (pravidelné umiestňovanie informácií v mestských médiách a na nástenkách).

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, ktorú službu bude vaša kancelária poskytovať v počiatočnej fáze. Zatiaľ môžete pôsobiť ako sprostredkovateľ medzi zákazníkmi a radom organizácií a výrobcov (napríklad mestský cintorín a krematórium, dopravné spoločnosti, výrobcovia rakiev a pamiatok, náboženské spoločenstvá atď.). Postupom času bude možné získať vlastný pohrebný park, nezávisle zistiť výrobu pohrebných atribútov (rakvy, vence atď.).

2

Vyberte si priestor pre kanceláriu, berúc do úvahy všetky logistické nuansy pohrebiska - komunikáciu s existujúcimi cintorínmi, truhly, parkovisko pre rituálnu prepravu. Okrem „kancelárskej“ časti by malo byť pohrebné oddelenie vybavené aj malým skladom pohrebných doplnkov, ktoré bude potrebné ukázať zákazníkom.

3

Pomyslite na názov svojej spoločnosti - v prípade pohrebných služieb bude mať o niečo väčšie bremeno ako v prípade spoločnosti iného profilu. Výraz a „kreativita“ je tu najlepšie minimalizovať a obmedzovať sa na holé vyhlásenie o oblasti činnosti. To isté platí pre podnikovú identitu pohrebného domu ako celku.

4

Najímajte zamestnancov, aby vám pomohli vytvoriť vyhľadávací nástroj pre zákazníkov. Na vyriešenie tohto problému budete potrebovať nielen skúsených manažérov, ale aj ľudí, ktorí sú citliví a citliví na psychický stav svojich klientov. Okrem manažérov agentov sa na organizácii pohrebných služieb zúčastňuje aj právnik, ktorý sa zúčastňuje na formálnej stránke pohrebného procesu. Vodiči, sťahováci a balzamy na tvár sú členmi tých organizácií, s ktorými spolupracujete pri príprave pohrebu.

Užitočné rady

Ako doplnkové služby rozširujúce pôsobnosť vašej kancelárie môžete ovládať obsah svojej vlastnej márnice, ako aj dodávku tiel z iných regiónov krajiny (s predbežným balzamovaním).

Na optimalizáciu „pohrebnej logistiky“ vyberte alebo zakúpte malý medzisklad v blízkosti existujúcich cintorínov v meste - značne to uľahčí dodanie pamätníkov (kríže, vence atď.) Na správne miesto.

  • Ako otvoriť pohrebný dom
  • aké služby sú potrebné

Odporúčaná