Druhy činností

Ako otvoriť saunu

Ako otvoriť saunu

Video: V GALANDII PLÁNUJÚ OTVORIŤ SAUNY 2024, Júl

Video: V GALANDII PLÁNUJÚ OTVORIŤ SAUNY 2024, Júl
Anonim

Návšteva sauny je po mnoho rokov jedným z najobľúbenejších typov rekreácie v Rusku, najmä v zime. Z tohto dôvodu bude vždy žiadané otvorenie takejto inštitúcie. Dobrá súkromná sauna sa môže vyplatiť v čo najkratšom čase a priniesť stabilný príjem.

Image

Budete potrebovať

  • - počiatočný kapitál;

  • - projekt sauny;

  • - priestory;

  • - vybavenie;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Nájdite miestnosť na saunu. Najlepším riešením by bola voľne stojaca budova, ku ktorej sa dostanete bez akýchkoľvek zvláštnych nákladov. Ak si vyberiete miesto mimo mesta, ďalšou výhodou sauny môže byť dobrá krajina v okolí. Postarajte sa o prítomnosť kanalizácie, kúrenia, elektriny, parkovania, bezpečnosti.

2

Získajte dokumentáciu, ktorú potrebujete otvoriť. Najprv budete potrebovať povolenie hasičského zboru a hygienicko-epidemiologickej služby. Okrem toho musíte otvoriť svoju vlastnú spoločnosť alebo sa zaregistrovať ako samostatný podnikateľ.

3

Navrhnite saunový projekt založený na dostupných zdrojoch a plánovanej cieľovej skupine. V súčasnosti sú dopytom malé sauny s dostupnými tarifami za návštevu, ako aj väčšie zariadenia ponúkajúce širokú škálu služieb. Zamyslite sa nad umiestnením priestorov, kanalizačného a vetracieho systému, rekreačnej oblasti.

4

Zaoberajte sa dekoráciou priestorov a nákupom potrebného vybavenia. Najdôležitejšou vecou vo vani alebo saune je vždy kvalitná parná sauna. Za týmto účelom si kúpte dobrý elektrický generátor rúry a pary. Okrem toho budete potrebovať nábytok, bytové dekorácie, špeciálne doplnky.

5

Zamyslite sa nad doplnkovými službami vo vašej saune, ktoré závisia predovšetkým od rozpočtu. Môže to byť plavecký bazén, infračervená kabína, fytobarrel, bar, sprievodné služby a masérske služby.

6

Nájom zamestnancov. Pri nepretržitej práci zorganizujte niekoľko zmien. Zamestnanci by mali pripraviť saunu pre nasledujúcich zákazníkov a priamo slúžiť hosťom.

7

Poskytnite svojim potenciálnym zákazníkom pohodlie a relaxačnú atmosféru. Dokonalá čistota, čerstvo uvarený čaj, značkové uteráky, dobré metly, príjemná hudba: tieto dôležité detaily vytvárajú priaznivý dojem zo zariadenia.

Odporúčaná