Druhy činností

Ako otvoriť sklad

Ako otvoriť sklad

Video: Montáž Typizovanej Garáže - www.garaze24.sk 2024, Júl

Video: Montáž Typizovanej Garáže - www.garaze24.sk 2024, Júl
Anonim

Podľa množstva reklám „prenájom skladu“ alebo „predaj skladu“ je používanie skladu teraz veľmi populárnou službou. Tí, ktorí už podnikajú (obchodujú alebo vyrábajú), môžu otvoriť sklad svojich výrobkov - aby tak nekupovali ani neprenajímali. Ak uvažujete len o výhodnom podnikateľskom nápade, môžete si sami otvoriť sklad a prenajať ho tým, ktorí to potrebujú, pretože v hlavnom meste aj v regiónoch existuje dopyt po skladových službách.

Image

Návod na použitie

1

V prípade, že potrebujete sklad na uskladnenie produktov vašej spoločnosti, najjednoduchším spôsobom je otvoriť pobočku vašej spoločnosti pre takýto sklad. Pobočka nie je právnickou osobou, má však právo vykonávať všetky alebo časť funkcií právnickej osoby, ktorá ju otvára. Preto prvým krokom pri otvorení skladu je registrácia pobočky vašej spoločnosti. Postup registrácie pobočky je jednoduchý - vykonávajú sa zmeny v zakladajúcich dokumentoch právnickej osoby, ktoré potvrdzujú, že spoločnosť má pobočku na konkrétnej adrese. Zmeny sa zaznamenávajú na daňovom úrade.

2

Pre priame otvorenie skladu budete potrebovať:

1. priestory (jej veľkosť a náklady na nájom alebo výstavbu závisia od toho, aký veľký sklad je potrebný).

2. zariadenie (závisí od výrobkov, ktoré sa na ňom budú skladovať, t. J. Môžu to byť chladničky, police atď.).

3. pracovníci skladu.

Je tiež potrebné pamätať na to, že sklad bude potrebné z času na čas opraviť.

3

Ak je pre vás sklad novým typom podnikania, je potrebné k vyššie uvedeným bodom pripočítať kúpu poistenia zodpovednosti za škodu spôsobenú zákazníkom. Vo všeobecnosti je v tomto prípade dôležitejšie najskôr určiť potenciálnych zákazníkov pred otvorením skladu. V závislosti od toho, kto bude vašim kľúčovým zákazníkom, bude možné určiť veľkosť skladu, priaznivejšie umiestnenie, potrebné vybavenie.

4

Pri otváraní skladu (najmä ako samostatný druh podnikania) by ste mali mať na pamäti, že by ste nemali šetriť na zamestnancov skladu. Nekvalifikovaní alebo leniví pracovníci nebudú schopní správne zabezpečiť, aby boli výrobky vašich zákazníkov správne a presne skladované, expedované včas atď.

Odporúčaná