Druhy činností

Ako otvoriť predajňu automobilov

Ako otvoriť predajňu automobilov

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl
Anonim

Ak chcete otvoriť nové obchodné zastúpenie, musíte najprv presvedčiť oficiálneho distribútora výrobcu automobilov o závažnosti ich zámerov predložením podrobného a presvedčivého obchodného plánu. Rozhodujúcim faktorom môže byť v prvom rade geografia vášho regiónu - územie, ktoré nie je pokryté sieťou predajcov s vytvoreným dopytom.

Image

Budete potrebovať

  • - obchodná dohoda s oficiálnym zástupcom výrobcu automobilov v Rusku;

  • - výstavba predajne automobilov (komplex, ktorý zahŕňa show room, vybavenú autoservis, skladovacie priestory);

  • - personál s personálom (administratívny, technický, servisný);

  • - reklamné médiá (vonkajšia reklama, mediálne publikácie atď.).

Návod na použitie

1

Kontaktujte oficiálnych zástupcov výrobcu automobilov v Rusku a pošlite im svoj návrh v prihláške. Pri výbere značky automobilov, s ktorou chcete pracovať, nezabudnite, že výrobcovia prémiových automobilov kladú na svojich predajcov mimoriadne vysoké požiadavky. Odpoveď distribútora bude pravdepodobne musieť dlho čakať, aj keď jeho zástupca príde na osobné stretnutie s vami, rozhodnutie je možné prijať až o niekoľko mesiacov neskôr.

2

Ihneď po uzavretí dohody so zástupcom spoločnosti pokračujte vo výstavbe budovy oficiálneho predajcu automobilov. Vo väčšine prípadov distribútor prísne reguluje všetky podrobnosti projektu a dizajnu, niekedy preberá veľa úloh. Hlavným zdrojom príjmu vlastníka autosalónu je spravidla služba autorizovanej autoservisu, ktorá s ním pracuje, oblasť pre neho a pre sklad náhradných dielov by sa mali pripraviť pred začatím práce v predvolenom nastavení.

3

Zvážte, ako bude vaša práca organizovaná vo vašej spoločnosti. Podľa skúsených predstaviteľov trhu sa výber personálu často stáva najvýznamnejším problémom pre predajcu automobilov. Najlepším riešením je najať skúseného HR manažéra, ktorý túto úlohu v plnej miere prevezme.

4

Naplánujte propagáciu a prineste miestnym obyvateľom informácie o umiestnení showroomu, prítomnosti určitých modelov v showroome. Známe značky od vás nevyžadujú ďalšiu „propagáciu“, ale potenciálni zákazníci musia vedieť, že v meste je taký salón, ktorý takéto autá predáva. Odborníci odporúčajú zamerať sa na vonkajšiu reklamu.

Predajca automobilov ako firma

Odporúčaná