Druhy činností

Ako otvoriť obchod so športovou výživou

Ako otvoriť obchod so športovou výživou

Video: Starostlivosť a výživa pre chrbticu 2024, Júl

Video: Starostlivosť a výživa pre chrbticu 2024, Júl
Anonim

Športová výživa je vzácny produkt, takže konkurenti nebudú dýchať v chrbte. Správne organizovanie predaja športovej výživy však nie je také jednoduché. Nižšie nájdete tipy na predaj športovej výživy a otvorte obchod.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr premýšľajte o kvalite vašej športovej výživy. Športová výživa sa zvyčajne skladá z bielkovín, vody a vitamínov. Spolupracujte so spoľahlivými dodávateľmi, ktorí majú dobrú povesť. Zdravie vašich zákazníkov a ich túžba vrátiť sa do vášho obchodu, aby uskutočnili opakovaný nákup, závisí od kvality produktu.

2

Podrobne opíšte obchodný plán vášho obchodu, premýšľajte, čo ste lepší ako konkurenti. Možno budete dávať nižšie ceny za produkt ako trhové ceny, alebo budete vykonávať sezónne akcie s účasťou odborníkov na výživu, fitness trénerov a športovcov. Takéto podujatia priťahujú cieľové publikum, a to hlavne mladých ľudí do 40 rokov.

3

Zoberme si investičný plán, po uplynutí ktorého dôjde k návratnosti vášho obchodu. Marketingový plán obsahuje dobré umiestnenie v obchode. Ak chcete mať obchod v nedohľadne, je najlepšie prenajať si izbu v blízkosti stanice metra alebo v rušnej oblasti. Môžete tiež zorganizovať predaj športovej výživy v blízkosti fitnescentier a športových komplexov.

4

Nový sklad musí byť zaregistrovaný na daňovom inšpektoráte a všetky potrebné doklady o zriadení je potrebné dohodnúť s okresnou správou. Obchod musí spĺňať hygienické normy.

5

Je potrebné kúpiť si vhodné vybavenie na uchovávanie športovej výživy: chladničky, stojany, vitríny, ako aj pokladňu, váhy (v prípade predaja suchej zmesi podľa hmotnosti) atď.

6

Prvý deň v obchode zorganizujte skutočnú oslavu pre potenciálnych zákazníkov. Distribuujte malé malé nádoby so športovou výživou každému s letákom o vašom obchode v blízkosti športových stredísk, bazénov a fitnescentier. Týmto spôsobom sa o obchode dozvie viac ľudí a váš príjem z predaja hotovosti sa každý deň zvyšuje.

Odporúčaná