obchodné

Ako otvoriť čistiace miesto pre domácnosť

Ako otvoriť čistiace miesto pre domácnosť

Video: NOVINKA: Ručný parný čistič Nano 2024, Júl

Video: NOVINKA: Ručný parný čistič Nano 2024, Júl
Anonim

Vaše podnikanie je dosť komplikované zamestnanie. Je potrebné zvážiť veľa rôznych detailov a odtieňov. Vždy však zahrieva dušu, ktorú musíte pracovať pre seba. Aby vaša spoločnosť priniesla nielen radosť, ale aj zisk, vyberte si jednu z najpopulárnejších oblastí. Napríklad otvorte obchod s chémiou pre domácnosť.

Image

Návod na použitie

1

Na otvorenie obchodu s domácou chémiou postačí zariadiť individuálne podnikanie (IP). Po prijatí všetkých dokumentov, ktoré potvrdzujú, že ste teraz súkromným podnikateľom, môžete začať podnikať.

2

Najskôr vyberte izbu. Nie je potrebné prehľadávať okraje mesta. V centre môže byť dobre umiestnená maloobchodná predajňa s domácimi chemikáliami. Sklad by mal byť pomerne priestranný a, čo je najdôležitejšie, dobre vetraný. Distribuujte pracovný priestor, aby ste mohli produkt umiestniť do skupín. Napríklad detergenty v jednom rohu, na čistenie - v druhom, na umývanie riadu - v treťom. Veľkosť predajnej plochy by mala byť najmenej 12 - 15 m2. Musí existovať aj sklad 10 metrov.

3

Kúpiť vybavenie. Pre obchody tohto druhu sa spravidla používajú špeciálne stojany. Usporiadajte ich tak, aby každý kupujúci mohol okamžite vidieť priestor, ktorý potrebuje. Uistite sa, že na policiach nie je žiadny neporiadok. Pravidelne upravujte vrecká s práškom a dezinfekčné fľaše.

4

Vypočítajte presne, koľko domácich chemikálií chcete kúpiť od svojich dodávateľov na predaj. Odborníci vypočítali približné minimum takéhoto obchodu. Napríklad musíte mať najmenej 10 rôznych typov pracieho prášku v 3 cenových kategóriách. Šampóny by mali byť rádovo vyššie - 30 typov. Pokiaľ ide o mydlo, zistilo sa, že optimálne množstvo je 30 rôznych typov v dvoch cenových kategóriách. Tieto výpočty však neberte ako axiómy. Množstvo tovaru sa môže meniť v jednom alebo druhom smere. Tieto výkyvy môžete vidieť iba 2 až 3 mesiace po otvorení obchodu.

5

Vo svojom obchode zvýraznite sezónnu oblasť. Napríklad tovar na akúkoľvek dovolenku alebo udalosť - sviečky, suveníry, šperky, kozmetika v určitom tematickom obale atď.

6

Nezabudnite zorganizovať platobnú zónu pre nákupy. Získajte pokladňu.

7

Je veľmi dôležité vybrať kvalifikovaný personál. Postačia vám iba traja zamestnanci - dvaja predajcovia a účtovník.

8

Postarajte sa o svoju reklamnú spoločnosť. V blízkosti obchodu môžete zavesiť banner, umiestniť stĺp alebo dať osobe, aby rozdala letáky v blízkosti obchodov a verejnej dopravy.

Užitočné rady

Ak chcete rýchlo získať späť náklady spojené s otvorením obchodu, prvýkrát stanovte maržu produktu iba vo výške 10%. Upozorňujeme, že veľké sieťové zásuvky za túto kategóriu produktov účtujú približne 25%.

ako otvoriť obchod s chémiou pre domácnosť

Odporúčaná