Druhy činností

Ako otvoriť napájací bod

Ako otvoriť napájací bod

Video: BUILD A HOURGLASS WAIST and HIPS in 14 Days | 15 minute Home Workout 2024, Júl

Video: BUILD A HOURGLASS WAIST and HIPS in 14 Days | 15 minute Home Workout 2024, Júl
Anonim

Keď uvažujete o otvorení bodu napájania, vyberte najprv formát. Ak službu poskytujú čašníci a priemerná kontrola je nad 500 rubľov. - pravdepodobne reštaurácia. S priemernou kontrolou na menované množstvo a objednaním na pulte - kaviareň. V krčmách sa podáva dobrá rada piva a vhodná kuchyňa. Demokratická inštitúcia s distribučnou linkou je bistro. Je možné uviesť veľa príkladov, najmä od tej doby sa aktívne otvárajú mocenské body nie najznámejších formátov: taverny, trattoriá, birshtube.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - miestnosť;

  • - projektový projekt;

  • - oprávnenia orgánov;

  • - vybavenie;

  • - Zamestnanci.

Návod na použitie

1

Rozvíjať koncepciu inštitúcie - základná myšlienka budúceho odbytiska potravín. Je potrebné, aby meno, dizajn, dizajn a ponuka boli v rovnakom štýle. Okrem toho, kaviarne alebo reštaurácie, ktoré majú svoje vlastné „čipy“, je oveľa ľahšie si oddýchnuť. Nakoniec je potrebné vyvinúť koncept, aby sa stal prototypom technických špecifikácií. Koniec koncov, bude zobrazovať všetko, čo chcete získať ako výsledok od návrhára, šéfkuchára a ďalších odborníkov zapojených do úvodnej fázy.

2

Napíšte podnikateľský plán. Bez tohto riešenia bude pre vás veľmi ťažké naplánovať všetky obchodné procesy, ktoré sa vyskytnú počas spustenia projektu a neskôr. Nezabudnite urobiť zoznam požiadaviek na priestory, pretože realitné kancelárie by mali hľadať možnosti, ktoré sú pre vás zaujímavé. Čím je priemerný účet nižší a čím viac kresiel je plánovaných v budúcej inštitúcii, tým dôležitejší je priechod. Zvážte aj územné plánovanie. Ak hovoríme o budove v historickom centre mesta, môže sa stať, že nebudete mať povolené robiť významné zmeny. Vyberte si teda okamžite podľa vlastných potrieb.

3

Objednajte si projektový návrh haly, ako aj návrh dverí a okien. Vždy je lepšie, keď to urobí jeden dizajnér. Rešpektuje sa prinajmenšom jednota štýlov. Technický návrh spravidla vykonáva iná spoločnosť, s ktorou môžete tiež uzavrieť zmluvu na stavebné práce. Inžinierska komunikácia by sa mala koordinovať s umiestnením špičkových zariadení, ktoré je lepšie zveriť spoločnosti, v ktorej ste zariadenie zakúpili. V niektorých prípadoch sa táto práca poskytuje ako bonus.

4

Získať povolenie na požiarnu inšpekciu a Rospotrebnadzor. Zároveň môžete začať rozvíjať menu. Ak už máte kuchára, táto práca by mu mala byť pridelená. Otvorenie malej predajne potravín často v zozname zamestnancov túto drahú jednotku nezabezpečuje. V takom prípade je vypracovanie jedálneho lístka zverené poradenskej spoločnosti, ktorá bude brať do úvahy všetky vaše požiadavky a po zostavení jedálneho lístka bude viesť školenie kuchárov. Mimochodom, v tej istej spoločnosti si môžete objednať vývoj štandardov služieb (a dobré služby by mali byť dokonca v malých prevádzkach), prenájom personálu linky a propagácia.

Odporúčaná