Druhy činností

Ako otvoriť bod s točenými nápojmi

Ako otvoriť bod s točenými nápojmi

Video: how to lose belly fat in 1 week with lemon diet Get flat stomach fast | lose weight fast 2024, Júl

Video: how to lose belly fat in 1 week with lemon diet Get flat stomach fast | lose weight fast 2024, Júl
Anonim

Pre cudzincov sa to môže zdať prekvapujúce, ale leto v Rusku sa stále deje a každý rok sa stáva horúcim a horúcim. Mnohí sú v zhone uhasiť smäd nákupom fliaš vody, ale väčšina stále dáva prednosť nápojom pred rozliatím. Ako otvoriť bod, ktorý vám počas letnej sezóny bude môcť poskytnúť celý rok budúci rok?

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, aké nápoje budete obchodovať. Aj keď je to čapované pivo, nemusíte mať licenciu. Je potrebné iba informovať miestne oddelenie Rospotrebnadzor, že ste začali s maloobchodom s nápojmi s nízkym obsahom alkoholu. Aj keď sa však rozhodnete predávať limonádu, kvas alebo čaj, vyplňte príslušnú žiadosť Federálnej službe pre dohľad nad ochranou práv spotrebiteľa a ľudským blahom.

2

Rozhodnite sa, či si prenajmete izbu alebo si len postavíte stan na obchod. Ak si prenajmete izbu, musí spĺňať všetky hygienické normy a požiarnu bezpečnosť. Zástupcovia hygienického a epidemiologického dozoru a hasičského zboru by vás mali informovať o svojom rozhodnutí týkajúcom sa priestorov (po vyšetrení). Získajte od zamestnancov týchto služieb relevantné názory.

3

Ak máte v úmysle zriadiť stan pre obchod s nápojmi, obráťte sa na správu svojej oblasti a požiadajte ju o povolenie na jej inštaláciu na tomto mieste. Ak je pozemok, na ktorom bude stan postavený, v súkromnom vlastníctve, musíte získať povolenie od vlastníka stránky. Na území domu je v súlade so sanitárnymi normami zakázané zakladať stany.

4

Kúpte si všetko potrebné obchodné vybavenie. Nakúpte všetok potrebný tovar. Pri nákupe dbajte na to, aby zariadenie aj tovar mali všetky potrebné osvedčenia o kvalite.

5

Uzavrieť dohodu o údržbe vybavenia a priestorov. Pred otvorením bodu zaregistrujte pokladňu na Rospotrebnadzor a na daňovom úrade.

6

V prípade, že vy sami neplánujete obchodovať, najať predajcov. Požičiavajte strážcov alebo uzavrite dohodu so súkromným zabezpečením, aby ste mohli obsluhovať svoje miesto. Ak otvoríte miesto na obchodovanie s nápojmi na plnenie do fliaš v interiéri, vybavte ho výstražným systémom a (ak je to možné a po dohode s jeho vlastníkom) nainštalujte video monitorovaciu kameru.

Odporúčaná