obchodné

Ako otvoriť obchodnú spoločnosť

Ako otvoriť obchodnú spoločnosť

Video: HLAVNÉ MESTO | Matúš VALLO: Policajnú stanicu na Obchodnej chceme otvoriť do konca júla 2024, Júl

Video: HLAVNÉ MESTO | Matúš VALLO: Policajnú stanicu na Obchodnej chceme otvoriť do konca júla 2024, Júl
Anonim

Obchod je pomerne populárny druh podnikania. Ak sa rozhodnete otvoriť obchodnú spoločnosť, potom je k dispozícii veľa materiálov a tipov na túto tému. Bez ohľadu na to, s čím obchodujete, budete musieť vykonať niektoré štandardné kroky.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite o druhu organizačnej činnosti vašej obchodnej spoločnosti - či už budete pracovať ako súkromný podnikateľ alebo organizujete spoločnosť s ručením obmedzeným. V závislosti od plánovaného obratu vyberte daňový a účtovný systém. Ak je obrat baliacej spoločnosti nízky, je lepšie použiť zjednodušenú formu účtovníctva a výkazníctva.

2

Ak sa rozhodnete pracovať na trhu ako súkromný podnikateľ, papierovanie a registrácia bude trvať asi 7-10 dní. V prípade registrácie právnickej osoby môže papierovanie trvať mesiac. Nezabudnite získať licenciu na druh obchodnej činnosti, do ktorej bude vaša spoločnosť zapojená.

3

Preskúmajte oblasť, v ktorej chcete otvoriť svoju vlastnú spoločnosť, pre začiatočníkov je lepšie si prenajať dokončenú budovu. Kontaktujte realitnú agentúru. Ak využívate služby poradenskej spoločnosti, pomôžu vám nielen nájsť správne priestory, ale aj vykonať marketingovú analýzu na základe jej umiestnenia.

4

V závislosti od typu produktu musíte zvážiť faktor sezónnosti. Zatiaľ čo predaj v obchode s potravinami je prakticky nezávislý od ročného obdobia, tento faktor je určujúcim faktorom pre obchod so stavebnými materiálmi. Za najvýhodnejšiu sezónu pre vás a načasované otvorenie obchodu, aby ste mohli získať späť náklady alebo ich časť v prvých mesiacoch predaja.

5

Ak chcete ušetriť na zariadeniach s komerčným vybavením, zakúpte si to, ktoré už bolo v prevádzke. Bude to stáť takmer dvakrát lacnejšie ako nové, ale pokiaľ ide o funkčnosť, nebude to horšie. Nezabudnite si kúpiť spoľahlivú, ľahko použiteľnú a kvalitnú pokladňu. Zaistite jeho službu a zaregistrujte ju.

6

Vyzdvihnite pracovníkov obchodu, obchodného riaditeľa, obchodného manažéra. Ak vy sami dodáte tovar, budete potrebovať vodiča s autom. Nájdite dodávateľov produktov, uzavrite s nimi zmluvy.

7

Získajte povolenie na prácu na SEN a Gospozhnadzor, získajte príslušné osvedčenia. Spustite reklamnú kampaň a začnite pracovať so zákazníkmi.

Odporúčaná