obchodné

Ako zrušiť obchod

Ako zrušiť obchod

Video: Jak zrušit obchod v eTradingu 2024, Júl

Video: Jak zrušit obchod v eTradingu 2024, Júl
Anonim

Transakciu uzavretú na aukcii eBay je možné zrušiť, ak tovar ešte nebol dokončený a prostriedky neboli prevedené na účet predajcu. Zrušenie musí byť ukončené do 24 hodín, aby bol proces rýchly.

Image

Budete potrebovať

  • - registrácia na eBay;

  • - registrácia účtu na PayPal;

  • - znalosť anglického jazyka.

Návod na použitie

1

Pri uzatváraní transakcie si automaticky vyhradzujete sumu potrebnú na zaplatenie dokončeného tovaru. Ak zmeníte názor na uskutočnenie dohody, vrátite transakciu. Pri takejto žiadosti by ste sa mali obrátiť na predajcu tovaru.

2

O pár minút dostanete na svoj účet správu o implementácii vrátenia prostriedkov. Skontrolujte preklad. Prejdite na PayPal, zadajte svoje číslo a heslo, získate prístup na zobrazenie všetkých dokončených transakcií. Prostriedky sa na váš účet môžu vrátiť po 3 až 10 kalendárnych dňoch. V niektorých prípadoch prevod trvá až 30 kalendárnych dní.

3

Po dokončení operácie sa na eBay účet pošle žiadosť o zrušenie transakcie. Musíte to okamžite potvrdiť. Za týmto účelom otvorte žiadosť a automaticky odmietnite dokončenie transakcie. Horná položka je na okamžité zrušenie, spodná časť je odmietnutie zrušiť.

4

Ak nedostanete žiadosť o zrušenie, kontaktujte predajcu. Predávajúci má tiež záujem na rýchlom vrátení, pretože bola zaplatená predbežná štátna povinnosť a na jej prijatie je potrebné úradné potvrdenie o zrušení.

5

Po správnom konaní na vašej strane a na strane predávajúceho sa už nebudú dostávať pripomenutia nezaplateného produktu a ponuka transakcie. Ak predajca nedostal žiadosť o zrušenie, dostanete neustále správy o dlhu a predajca nebude schopný vrátiť predtým zaplatenú štátnu daň, ktorej výška môže byť veľmi veľká.

6

Na základe včasnej žiadosti bude vaše odmietnutie považované za oficiálne a nikto nemá právo vás prinútiť uzavrieť dohodu alebo pokračovať. Včasné oznámenie o zrušení sa uskutoční v rámci zákona, ako aj o zrušení transakcie na aukcii eBay. O kúpe môžete nezávisle rozhodnúť a tiež máte právo samostatne rozhodnúť o odmietnutí.

Odporúčaná