Obchodné riadenie

Ako zvoliť názov vašej spoločnosti

Ako zvoliť názov vašej spoločnosti

Video: NOVÁ RELÁCIA Výhody človeka v Tvorivej spoločnosti 2024, Júl

Video: NOVÁ RELÁCIA Výhody človeka v Tvorivej spoločnosti 2024, Júl
Anonim

Jedným z dôležitých problémov pri otváraní novej spoločnosti je výber mena. Ľahko zapamätateľné, zvučné meno sa po chvíli môže stať rozpoznateľnou značkou. V budúcnosti, ako sa spoločnosť vyvíja, sa jej názov ako nehmotného majetku bude neustále zvyšovať.

Image

Návod na použitie

1

Pri výbere názvu spoločnosti musíte predovšetkým myslieť na zákazníkov. Malo by to spôsobiť iba pozitívne emócie. Vyberte názov, ktorý zodpovedá životným hodnotám cieľového publika.

2

Spoločnosť nevolajte menom alebo menom vašich priateľov, príbuzných. Mnohí manželia, dávajúci darček svojej manželke, nazývajú obchod na svoju česť. Taká veľkorysosť duše sa môže stať na boku, ak v budúcnosti chcete tento obchod predať. Koniec koncov, je úplne jasné, že nikto nepotrebuje obchod pomenovaný po neznámej žene. Ale brať prvé listy ako základ je úplne iná záležitosť. Napríklad, ak skombinujete zopár listov od Victora a Marina, dostanete úplne bežné meno „Marvik“.

3

Najjednoduchší spôsob, ako prísť s menom, ktoré bude spojené s činnosťami organizácie. To znamená, že už zo samotného mena je zrejmé, čo spoločnosť robí. Opak je však tiež pravdou. Nejednoznačné interpretované názvy môžu pre firmu hrať zlú úlohu.

4

Ak sa rozhodnete pre názov spoločnosti z cudzích slov, nebuďte leniví, pozrite sa do príslušného slovníka, aby ste vedeli, ako presne je preložené slovo, ktoré sa vám páčilo. Stáva sa, že majiteľ takejto organizácie, pomenovaný v cudzom jazyku, zistí príliš neskoro o nedostatočnej interpretácii svojej spoločnosti. Musíte sa znova zaregistrovať, platiť poplatky. Ale to je strata času a peňazí.

5

Prejdite si všetky možnosti a v procese sa sami rozhodnete, ktorý názov je najlepší. A keď sa pustíte do registrácie organizácie, nezabudnite iba na to, že musíte mať alternatívne možnosti. Koniec koncov, vami vybrané meno už môže byť zadané. Všetko ostatné je len vo vašich rukách!

výber názvu spoločnosti

Odporúčaná