obchodné

Ako získať podnikovú licenciu

Ako získať podnikovú licenciu

Video: How to get Facebook Password (Private Investigator) - Ako získať heslo na FB (súkromný detektív) 2024, Júl

Video: How to get Facebook Password (Private Investigator) - Ako získať heslo na FB (súkromný detektív) 2024, Júl
Anonim

Podnikateľská činnosť vykonávaná na území Ruskej federácie sa považuje za zákonnú iba vtedy, ak existuje zodpovedajúci dokument o povolení - licencia.

Image

Návod na použitie

1

Napíšte vyhlásenie. Subjekt, ktorý má v úmysle vykonávať určité typy ekonomických činností, ktoré musia byť licencované nezávisle alebo prostredníctvom ním poverenej konkrétnej osoby, by sa mal s príslušným licenčným úradom obrátiť s písomnou žiadosťou o vydanie licencie v ustanovenej forme.

2

Vo vyššie uvedenom výkaze uveďte tieto údaje:

- informácie o žiadateľovi (obchodnom subjekte). Jeho názov, bankové údaje, miesto, identifikačný kód (DIČ právnickej osoby). Tu tiež uveďte priezvisko, meno, priezvisko, identifikačné číslo (DIČ) jednotlivca, jeho cestovné údaje;

- druh podnikania (ekonomická činnosť), pre ktorý účtovná jednotka zamýšľa získať túto licenciu.

3

V žiadosti uveďte umiestnenie ďalších pobočiek alebo oddelení, ktoré budú vykonávať svoju ekonomickú prácu aj na základe dokladov vrátane získanej licencie.

4

K písomnej žiadosti priložte kópiu osvedčenia o štátnej registrácii tejto právnickej osoby na podnikanie alebo kópiu osvedčenia o založení tohto podniku v zjednotenom štáte. register ruských podnikov certifikovaný notárom alebo príslušným orgánom, ktorý vydal originálny dokument.

5

Zhromaždiť súbor všetkých potrebných dokumentov, ktoré bude potrebné predložiť príslušným štátnym štruktúram. Žiadosť o licenciu, ako aj ďalšie s ňou spojené dokumenty sa zároveň akceptujú iba súpisom a jej kópia sa vydáva žiadateľovi s určitou značkou (dátum, kedy tento licenčný orgán tieto dokumenty prijal, a podpis zodpovednej osoby).

6

Žiadosť o licenciu sa naopak môže nechať bez posúdenia, ak je žiadosť podpísaná osobou, ktorá nemá potrebné oprávnenie na toto právo, a tiež ak sa dokumenty vykonávajú v rozpore s požiadavkami.

Odporúčaná