obchodné

Ako získať licenciu OPS

Ako získať licenciu OPS

Video: Call of Duty: BLACK OPS - Full Game Walkthrough 2024, Júl

Video: Call of Duty: BLACK OPS - Full Game Walkthrough 2024, Júl
Anonim

Existujú činnosti, ktoré si vyžadujú ďalšie licencie. Patria sem inštalácia a inštalácia bezpečnostných a požiarnych hlásičov. Ak sa rozhodnete pre takúto činnosť, musíte získať povolenie od regulačných orgánov.

Image

Návod na použitie

1

Zistite, či ste vy a vaši zamestnanci kvalifikovaní na vykonávanie takejto práce. Vedúci organizácie musí mať vysokoškolské alebo stredné odborné technické vzdelanie, ako aj najmenej päťročné skúsenosti v oblasti technickej podpory požiarnej bezpečnosti. Tí ľudia, ktorí budú na prácu priamo dozerať, by mali mať aj minimálne trojročné skúsenosti.

2

Zhromaždite potrebné dokumenty na získanie licencie. Odstráňte kópie z osvedčenia o registrácii vašej organizácie, jej zápisu do obchodného registra, ako aj z oznámenia o registrácii na daňovom úrade. Zaistite, aby výsledné ďalšie kópie boli pre notára. Ak vaša organizácia poskytne kópiu charty, budete potrebovať.

3

Zdokumentujte svoju kvalifikáciu. Ak to chcete urobiť, priložte kópiu svojho diplomu a pracovnej knihy. Budete tiež musieť preukázať, že máte na prácu vhodné vybavenie.

4

Zaplaťte licenčný poplatok. Pre rok 2012 je to 2600 rubľov. Podrobnosti o platbe nájdete na webovej stránke ministerstva pre mimoriadne situácie v časti s informáciami o jej územných orgánoch. K zhromaždeným dokumentom pridajte platobný príkaz, za ktorý ste zaplatili poplatok.

5

So všetkými dokumentmi sa obracajte na svoju regionálnu pobočku ministerstva pre mimoriadne situácie. Podľa ukážok na mieste napíšte vyhlásenie o vašom želaní získať licenciu na inštaláciu OPS. Potom preneste všetky dokumenty zamestnancovi organizácie. Počkajte, kým sa na vašu otázku rozhodne, môže to trvať až dva mesiace. Potom môžete získať licenciu a začať požadovanú činnosť.

Venujte pozornosť

Ak nemáte čas na nezávislé získanie potrebných dokladov, môžete sa obrátiť na právnikov, ktorí vám pomôžu pri vybavovaní žiadosti za príplatok.

  • Oficiálna webová stránka ruského ministerstva pre mimoriadne situácie
  • požiarna poplachová licencia

Odporúčaná