Druhy činností

Ako dať billboard

Ako dať billboard

Video: Skillibeng - Yk Dat ( fast ) Street Billboards 2024, Júl

Video: Skillibeng - Yk Dat ( fast ) Street Billboards 2024, Júl
Anonim

Na reklamnom trhu existuje množstvo spôsobov prenosu informácií spotrebiteľom - televízia, rozhlas, streamy atď. Otvorenie vlastného kanála je, samozrejme, dosť nákladné, ale existuje aj menej zbytočných možností. Billboardy alebo billboardy prinášajú vlastníkom dobrý príjem, ale na ich inštaláciu je potrebných množstvo povolení od kontrolných štruktúr.

Image

Návod na použitie

1

Pri výbere miesta na inštaláciu kovových konštrukcií by ste si mali preštudovať stavebné predpisy a pravidlá pre inštaláciu billboardov. V nich nájdete množstvo užitočných informácií, najmä: miesta, kde sú billboardy zakázané, požadovaný počet metrov od rôznych dopravných značiek, samotná vozovka atď.

2

Po určení miesta budúcej inštalácie by ste mali na topografickej mape nakresliť diagram s vyznačením presného umiestnenia. Nájdete ho na internete na takých zdrojoch, ako sú mapy Google alebo Yandex.

3

Na oddelení registrácie a prideľovania pôdy napíšte vyhlásenie adresované hlave, vzor nájdete v informačnom stánku alebo u tajomníka. Tento dokument musí byť napísaný v dvoch kópiách - jedna zostane s vami, druhá sa uloží a zaregistruje sa u vládnej agentúry.

4

Do 30 dní, overenie dokumentov. Ak sú všetky príspevky vypracované v súlade s požiadavkami, je naplánovaná otvorená aukcia. Oznámenie o dátume jeho konania sa uverejňuje vo vestníkoch obce. Podľa zákona sa ho môže zúčastniť každý.

5

Ak sa stanete víťazom aukcie, servisní špecialisti budú požadovať ďalšie dokumenty, a to: charterový list spoločnosti, pre ktorú bude miesto zaregistrované, prijatie daňovej povinnosti na mieste inštalácie.

6

Dokončenie návrhu miesta pre reklamnú štruktúru trvá približne dva mesiace. Po získaní povolenia na inštaláciu môžete vykonať inštaláciu. Miesto, ktoré ste si vybrali, zostáva jeden rok a potom sa postup musí zopakovať.

ako nainštalovať billboardy

Odporúčaná