Druhy činností

Ako postaviť parkovisko

Ako postaviť parkovisko

Video: Prvá parkovacia cykloveža na Slovensku 2024, Júl

Video: Prvá parkovacia cykloveža na Slovensku 2024, Júl
Anonim

Každá oblasť podnikania týkajúca sa automobilov má dobré vyhliadky. Čas ubehol dlho, keď boli všetky autá zaparkované pri vchodoch. Mnohí sa obávajú o bezpečnosť svojho auta a niekedy nie je dostatok miesta. Organizované parkovisko pomáha motoristom vyriešiť tieto problémy.

Image

Budete potrebovať

  • - registračné dokumenty;

  • - pozemok;

  • - stavebné materiály a pracovníci.

Návod na použitie

1

Predtým, ako začnete stavať parkovisko, musíte sa zaregistrovať na daňovom úrade. Bude stačiť, aby ste sa formalizovali ako samostatný podnikateľ.

2

Na výstavbu parkoviska je potrebné kúpiť alebo prenajať dlhodobý pozemok. Je žiaduce, aby sa nachádzalo v centrálnej alebo spiacej časti mesta. Vezmite prosím na vedomie, že v prenájme sa musí ustanoviť, že na ňom máte v úmysle postaviť parkovisko.

3

Existujú rôzne parkoviská: viacpodlažné, vnútorné a jednoducho oplotené asfaltové plošiny. Najlacnejšou bude tretia možnosť, ktorá sa oplatí podrobne zvážiť.

4

Parkovacie miesto musí byť najprv zarovnané. Na tento účel budete potrebovať rýpadlo a niekoľko automobilov so zeminou.

5

Potom sa naleje vrstva štrku a naleje sa betónovou základňou. Aby ste ušetrili peniaze, môžete namiesto štrku použiť stavebný odpad. Mnoho organizácií sa s vami radi podelí, pretože za jeho likvidáciu musíte zaplatiť na skládkach. Existuje jedno obmedzenie - malo by byť dosť malé.

6

Nakoniec sa na parkovisku položí asfalt. Ak chcete dosiahnuť lepší a rýchlejší výsledok, je potrebné prilákať pracovníkov na veľký vozovku. Ak sú finančné prostriedky veľmi obmedzené, môžete využiť služby zahraničnej pracovnej sily s klziskom. Je pravda, že to bude trvať oveľa dlhšie a povrch môže byť mierne nerovný.

7

Po zaschnutí asfaltu je potrebné označiť a nastaviť ukazovatele.

8

Nezabudnite oplotiť parkovisko vysokým plotom. Mal by mať široké a pohodlné uzamykateľné brány. Malá brána pre zamestnancov nebude zbytočná.

9

Pri bráne umiestnite bezpečnostnú dodávku. Najpohodlnejšie bude pripraviť ho. Bude dobré, ak rebrík vedie na strechu dodávky, aby sa strážca z výšky mohol rozhliadnuť po celom území.

10

Ak sa na strážení parkoviska podieľajú psi, nebude zbytočné starať sa o svoje bývanie a pripravovať stánky.

Odporúčaná