nepopulárne

Ako zmeniť spoločnosť na LLC

Ako zmeniť spoločnosť na LLC

Video: Create your Google Account 2024, Júl

Video: Create your Google Account 2024, Júl
Anonim

Reorganizácia uzavretej akciovej spoločnosti premenou na spoločnosť s ručením obmedzeným nemôže vždy vyriešiť možné problémy s aktívami a súvahou spoločnosti. Ale toto riešenie vo väčšine prípadov pomáha manažmentu optimalizovať riadenie spoločnosti.

Image

Budete potrebovať

- základné dokumenty.

Návod na použitie

1

Informujte akcionárov spoločnosti o valnom zhromaždení všetkých akcionárov uzavretej akciovej spoločnosti. Na tomto stretnutí by sa malo rozhodnúť o reorganizácii spoločnosti na spoločnosť LLC.

2

Zorganizuje sa valné zhromaždenie a podľa celkového počtu hlasov sa rozhodne o reorganizácii spoločnosti transformáciou spoločnosti na spoločnosť LLC. Na tomto stretnutí tiež podrobne naplánujte postup transformácie a uveďte postup výmeny akcií za akcie na základnom imaní. Na stretnutí by sa mali vymenovať členovia konverznej komisie, ktorí v zápisnici uvedú svoje identifikačné čísla.

3

Zverejniť správu o rozhodnutí na valnom zhromaždení akcionárov a predložiť informácie SCSSRF. Na ukončenie obehu akcií v uzavretej akciovej spoločnosti musia byť tiež predložené dokumenty SCSSRF.

4

Vymieňajte akcie za písomné záväzky, ktoré zaručia vydanie príslušného počtu akcií v spoločnosti s ručením obmedzeným.

5

Upozornite všetkých veriteľov spoločnosti na rozhodnutie o premene spoločnosti na LLC. Skontrolujte svoje nároky na vymáhanie pohľadávok.

6

Zorganizujte valné zhromaždenie všetkých účastníkov založenej spoločnosti s ručením obmedzeným. Aj v tejto fáze je potrebné vystaviť akceptačné osvedčenie.

7

Schváliť vytvorený akt na valnom zhromaždení akcionárov spoločnosti. Zorganizujte uverejnenie oznámenia o stretnutí v tlači.

8

Prijať opatrenia týkajúce sa štátnej registrácie spoločnosti s ručením obmedzeným. Paralelne vykonávať činnosti spojené so štátnou registráciou ukončenia činnosti uzavretej akciovej spoločnosti.

9

Predkladať dokumenty Štátnej komisii pre cenné papiere a trhy cenných papierov, ktoré budú základom pre zrušenie registrácie emisie akcií, ako aj zrušenie osvedčenia o registrácii emisie akcií. Prijať príkaz od Štátnej komisie pre trhy s cennými papiermi a burzou na zrušenie registrácie emisie akcií v uzavretej akciovej spoločnosti.

10

Po zániku CJSC znovu vystavte všetky dokumenty daňového inšpektorátu a iných štátnych fondov, vymeňte pečať a bankové účty. Presuňte zamestnancov do novej organizácie.

  • Ako zmeniť uzavretú spoločnosť na LLC
  • ako previesť zao na ooo

Odporúčaná