Obchodné riadenie

Ako prísť s názvom pre salón

Ako prísť s názvom pre salón

Video: Relaxačná klavírna hudba • Pokojná hudba pomáhajúca pri zaspávaní, meditácii, relaxácii a štúdiu #97 2024, Júl

Video: Relaxačná klavírna hudba • Pokojná hudba pomáhajúca pri zaspávaní, meditácii, relaxácii a štúdiu #97 2024, Júl
Anonim

Dnes chce byť každý štýlový, krásny a atraktívny. Možno to je dôvod, prečo teraz vo veľkých a malých mestách nepočítame salóny krásy. Ako prísť so štýlovým a zaujímavým menom pre váš salón, aby klienti mohli využívať služby svojich pánov?

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si názov podľa umiestnenia vášho salónu. Napríklad, ak sa nachádza v jednej z miest na spanie v meste, niekedy bude stačiť nazvať ho menom majiteľa salónu (a to je zvyčajne vlastník, nie majiteľ): „Tatyana“, „Lyudmila“, „Larisa“. Alebo len „Krása“. Ďalšia vec je, ak sa salón nachádza v strede roka. Aj keď ste v jeho mene uvažovali o použití mena hostesky, nebolo by múdre pomenovať meno, ale aj tak začnite slovom „salón“ (napríklad „Salón Eleny Ivanovej“ atď.).

2

Vyberte si meno v súlade s interiérom vášho salónu (hoci sa to často stáva a naopak: najskôr sa vyberie meno a potom sa vytvorí interiér). Ak je interiér vášho salónu vyzdobený v pastelových farbách, je preň vhodný názov „Spring Freshness“ (existuje tiež asociácia s sprejom na vlasy). Ak sa váš salón nachádza na prízemí a okoloidúci môžu sledovať prácu majstrov, môže mu vyhovovať meno „Veľký výhľad“ alebo „Pri prehliadke“.

3

Na znakoch kozmetických salónov sa často nachádzajú názvy kvetín alebo cudzích ženských mien (z histórie alebo literatúry). Napríklad „Lavender“, „Narcissus“ alebo „Babylon“, „Eurydice“.

4

Niekedy majú salóny dosť dobré mená, ktoré spôsobujú spojenie s menami známych zahraničných herečiek: „Angelina“, „Julia“, „Brigitte“.

5

Priraďte meno svojho salónu k činnostiam kaderníka alebo manikúry („Care“, „Chignon“, „Marigold“) alebo s predmetmi a nástrojmi, ktoré používajú pri svojej práci („Mirror“, „Hairpin“).

6

V názve môžete použiť slová „image“, „style“, „design“ (okrem výrazu „design“) alebo v kombinácii s epitetami alebo majetnými zámenami („Capital style“, „Perfect style“, „Your (baňa, váš) obrázok (štýl ").

7

Zohľadnite cieľové publikum vášho salónu (najmä pri používaní cudzích slov). Napríklad ženy stredného veku pravdepodobne nenavštívia salon ShockStyle, StyleOnline alebo HighDesign, ale radi sa skontaktujú s Beauty alebo SharmDesign.

Odporúčaná