Obchodné riadenie

Ako predávať papier

Ako predávať papier

Video: Loptička z papiera / Ball of paper /Miriam Štolfová** 2024, Júl

Video: Loptička z papiera / Ball of paper /Miriam Štolfová** 2024, Júl
Anonim

Papierová spoločnosť musí pochopiť, že je zbytočné hľadať zákazníkov iba vo svojom regióne. Súbežne s vydávaním papiera pre potreby miestneho trhu je vhodné hľadať kupujúceho na strane - mala by sa použiť analýza susedných regiónov a hľadanie partnerov, či už v nich alebo v zahraničí. V prvom rade je však potrebné vyzdvihnúť tie druhy papiera, ktoré sú najviac žiadané.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr označte tie druhy papiera, ktoré nevyžadujú špeciálne vybavenie. Aby ste to dosiahli, musíte sa zamerať na dopyt. Uskutočnite marketingovú štúdiu, ktorá by mala identifikovať hlavné typy papiera, ktoré sa používajú vo vašej oblasti.

2

Po dokončení výskumu a nastavení výroby začnite zostavovať zoznam potenciálnych zákazníkov. Môžu to byť redakčné kancelárie novín, časopisov, spoločnosti poskytujúce tlačiarenské služby, ako aj tlačiarne. Začnite s regiónom.

3

Súbežne s tým formulujte žiadosti o spoluprácu pomocou internetu na vyhľadávanie podnikov vašej cieľovej skupiny v okolitých regiónoch. Na získanie klienta môžete použiť také techniky, ako je zvýšenie zliav a zliav na veľké objemy tovaru alebo na dlhodobú zmluvu.

4

Spolupracujte s redaktormi priemyselných časopisov a obchodných časopisov. S ním môžete pracovať na vzájomnom vyrovnaní formou platby za časť výrobných nákladov inzerovaním svojej spoločnosti v časopise. Nezabudnite, že čím viac inzerujete svoju firmu, tým viac potenciálnych zákazníkov nájdete.

5

Vyhľadajte a nájdite regionálnych zástupcov, ktorí pracujú pre percento úspešnej transakcie. Podľa tohto systému môžete vstúpiť takmer na akýkoľvek trh, najdôležitejšie je požiadať o nižšiu cenu ako konkurenti.

Odporúčaná